Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Έκθεση γάμου βάπτισης


Έκθεση γάμου βάπτισης ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι για πρώτη φορά διοργανώνεται στο χώρο του ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΔΥΡΗΣ» (στην Ν. Καρβάλη Καβάλας) Το Σαλόνι Γάμου Βάπτισης – Σπίτι από την Αρχή από 12 έως 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 όπου αναμένεται να έχει τεράστια εμπορική και οικονομική επιτυχία σε όλους τους τομείς.

H περίοδος είναι ιδανική για την εμπορική κίνηση αφού βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου κατά την οποία ιδιώτες παίρνουν αποφάσεις για το γάμο τους την βάπτιση καθώς επίσης για το νέο του σπίτι.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δωρεάν μεταφορές από όλες τις περιφερειακές πόλεις προς την Έκθεση.

Τηλέφωνα για πληροφορίες :
6982.881670 - 6948.237127

Δείτε όλες τις πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχών και για την πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο μέσα στην ιστοσελίδα μας:  www.expovision.biz/ekthesi

Εκδηλώσεις - Events - Fashion shows - Επιδείξεις μόδας, νυφικών και show κομμωτικής!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν φανταστικές εκδηλώσεις με επιδείξεις μόδας - νυφικών - κοστουμιών και ταυτόχρονα θα γίνει μια μεγάλη γιορτή των αισθήσεων. Φαντασμαγορικά show κομμωτικής θα πλαισιώσουν επίσης όλη τη διοργάνωση και θα δώσουν μια ξεχωριστή χροιά και χρώμα στην καθημερινότητα μας.

Εκθεσιακό κέντρο Καβάλας "Απόστολος Μαρδύρης"
Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό, σύγχρονη κατασκευή και πάρκινγκ για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές