Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ραντεβού στο σπίτι μου

Η διασκεδαστική κωμωδία του Νίκου Ζώρη "Ραντεβού στο σπίτι μου" ανεβαίνει στο Δημοτικό θέατρο Νάουσας.

Η θεατρική ομάδα "ΘΕΑτρική πινελιά" Νάουσας Ημαθίας ανεβάζει από τις 6 Απριλίου 2013 στο κοινό της πόλης τη διασκεδαστική  φαρσοκωμωδία του συγγραφέα-λογοτέχνη Νίκου Ζώρη "Ραντεβού στο σπίτι μου", σε σκηνοθεσία Φώτη Ιγνατιάδη.

Μια παρέα, μια ομάδα, έρχεται να βάλει τη δική της "πινελιά" στον πολύχρωμο θεατρικό καμβά της Νάουσας. Η μεγάλη αγάπη και το μεράκι που διαθέτουν για τη θεατρική τέχνη, τους οδήγησε στη δημιουργία της θεατρικής ομάδας "ΘΕΑτρική πινελιά" με σκοπό, μέσα από τη θεατρική δημιουργία, τη γνήσια παραγωγή και έκφραση συναισθημάτων.
   
Σ' αυτή τους την προσπάθεια, έχουν τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούν:
Με τον γνωστό μουσικό παραγωγό και στιχουργό Κώστα Κωτούλα, που έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια του έργου σε μουσικές συνθέσεις του καταξιωμένου συνθέτη Γιάννη Σπανού, ο οποίος παραχώρησε αφιλοκερδώς τα δικαιώματά του.
Με την ενδυματολόγο Ελπίδα Βαρθολομάτου, η οποία έχει κάνει τα κοστούμια του έργου, έχοντας εμπειρία στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου. Τελευταία συμμετοχή της στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή "Ο θεός αγαπάει το χαβιάρι".

Το έργο αναφέρεται σε δύο φίλους, τον Αντώνη και τον Λευτέρη, οι οποίοι, με σκοπό να σπάσουν την ανία και τη μονοτονία που νιώθουν να υπάρχει στη ζωή τους και στο γάμο τους, αρχίζουν κάποια στιγμή να αναζητούν την ερωτική περιπέτεια με άλλες γυναίκες για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους. Φροντίζουν όμως, oι εξωσυζυγικές τους σχέσεις να έχουν μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα και βαθιά μέσα τους πιστεύουν ότι πάνω απ’ όλα είναι η οικογένειά τους. Περνώντας και οι δύο μια κρίση ηλικίας, ψάχνουν για αυτοεπιβεβαίωση. Και κάποια στιγμή, ο πρωταγωνιστής του έργου, ο Λουκάς, καταπιεσμένος οικογενειάρχης και άπειρος με τις γυναίκες, θα επιθυμήσει να πάρει κι αυτός μέρος στις ερωτικές περιπέτειες που μαθαίνει ότι έχουν οι δύο φίλοι του, ο Αντώνης και ο Λευτέρης, προκειμένου να ξεφύγει λίγο από την γκρίνια και τη ζήλια της αυταρχικής γυναίκας του της Σούλας. Και εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι τρεις γυναίκες-ερωμένες, μία εκ των οποίων προορίζεται για τον Λουκά.
Στη συνέχεια ακολουθούν κωμικές καταστάσεις με απροσδόκητες συναντήσεις, μπερδέματα, ανατροπές, παρεξηγήσεις, αποκαλύψεις.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Λουκάς: Γιάννης Ράπτης
Σούλα: Νικολέτα Τσέλιου
Αντώνης: Σταύρος Εξηντάρας
Βίκυ: Αγγελική Αντιφάκου
Λευτέρης: Γρηγόρης Γκιούρος
Αθηνά: Αφροδίτη Τσιώτη
Τζένη: Ηλιάνα Τσίλη
Ρόζα: Τάνια Στόϊου
Μελίνα: Κρύστα Γιανκάκη
Φωνή πεθεράς: Αφροδίτη Παρίση

Τη σκηνογραφία επιμελείται η Ελισάβετ Στόιου και βοηθός σκηνής είναι η Αρετή Μπάγκου.

"Ραντεβού" λοιπόν τον Απρίλιο στο "σπίτι" τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές