Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο TOP 30


Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ TOP 30 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ συνεχίζει τις αποκλειστικότητες και σας φέρνει ακόμα πιο κοντά στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής αλλά και της showbiz! Το TOP 30 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης με ακόμα περισσότερους καλεσμένους, με ακόμα περισσότερες επιτυχίες, με ακόμα πιο πλούσια δώρα και όλα τα τελευταία μουσικά νέα.

O 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και η οικοδέσποινα του ελληνικού countdown Γιώτα Τσιμπρικίδου σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, για να μάθετε πρώτοι τις 30 μεγαλύτερες επιτυχίες του σήμερα παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο νεαρός τραγουδιστής που έκανε αίσθηση πριν ενάμισι χρόνο με το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ «Μάλλον κάτι ξέρω», από το οποίο ξεχώρισαν πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες που ξεχώρισαν χάρη στην ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και την ενέργειά του, έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας με δώρο το ολοκαίνουργιο άλμπουμ που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους και τίτλο «Παιδί Γενναίο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές