Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Το πουλάκι Τσίου live


ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ LIVE ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ EVENT ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Εκπλήξεις υπάρχουν πολλές. Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς έρχεται τα φετινά Χριστούγεννα, από το καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας! Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και το Λούνα Παρκ «ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ» σας προσκαλούν να ζήσετε το πιο γιορτινό παραμύθι και να νιώσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων ταξιδεύοντας με το πραγματικό αεροπλάνο του Άγιου Βασίλη στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2!

Και Χριστούγεννα χωρίς ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ γίνονται; ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ, το πουλάκι που μέσα σε λίγες μέρες ξετρέλανε μικρά και μεγάλα παιδιά, και κατάφερε να γίνει ένα από τα hit τραγούδια των ημερών, έρχεται στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event γα να μας τραγουδήσει live, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2 του Λούνα Παρκ «ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ»!

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου υποδέχεται ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ, το πιο διάσημο πουλάκι που απέκτησε χιλιάδες θαυμαστές σε Facebook και σημειώνει ρεκόρ σε προβολές βίντεο Youtube.

Ελάτε να απολαύσουμε όλοι μαζί ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ live, στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο event του Νο 1 σταθμού για τις επιτυχίες στην Αθήνα, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2 του Λούνα Παρκ «ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ»!

Παρουσιάζει η Γιώτα Τσιμπρικίδου!

Να είστε όλοι εκεί!

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές