Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Flying Superkids στο Badminton


ΠΡΕΜΙΕΡΑ FLYING SUPERKIDS ΣΤΟ BADMINTON ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Ακόμα μια μεγάλη αποκλειστικότητα έρχεται στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας! Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm παρουσιάζει σε επίσημη πρεμιέρα τα… Ιπτάμενα Παιδιά! FLYING SUPERKIDS, μια ομάδα από 30 παιδιά «θαύματα», που θα σας μαγέψουν με τα ακροβατικά, το χορό και το τραγούδι τους, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Θέατρο Badminton.

Η ομάδα των Flying SuperKids αποτελείται από 30 παιδιά «θαύματα» ηλικίας 6 έως 18 ετών που προέρχονται από την ελίτ του εθνικού γυμναστικού συλλόγου της Δανίας. Ξεκίνησαν σαν μια παραδοσιακή ομάδα γυμναστικής, αλλά με τα χρόνια εξελίχθηκαν σε ένα μοναδικό σύνολο που παρουσιάζει ένα εκπληκτικό θέαμα ακροβατικών, τραγουδιού και χορού, κερδίζοντας τον θαυμασμό εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Τα μοναδικά shows των Flying Superkids αναδεικνύουν το πολύπλευρο ταλέντο των παιδιών, αλλά και τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν μέσα από μακροχρόνια και συνεχή εκπαίδευση.

Τολμηρά διπλά και τριπλά άλματα στο έδαφος και σε τραμπολίνο, άλματα απόλυτης ακρίβειας από πύργους, εντυπωσιακοί σχεδιασμοί με hula hoop και κορδέλες, είναι μόνο μερικά από τα ακροβατικά των Flying Superkids. Και φυσικά υπέροχες φωνές και χορευτική δεξιοτεχνία που καθηλώνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές