Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μυστηριακή Περιπλάνηση




Μυστηριακή Περιπλάνηση και Υπόγειες Στοές Τάφρου γι’ αυτό το διήμερο, στο 6ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ νήσου Ρόδου.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Παιχνίδι της Αναζήτησης του Δράκου της Ρόδου, μη χάσετε αυτό το Σάββατο, 30 Ιουνίου στις 20:00 τη Μυστηριακή Περιπλάνηση στο Μεσαίωνα, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 6ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ νήσου Ρόδου – Γιορτές των Κάστρων. Μία συναρπαστική, διαδραστική εμπειρία που θα σας συγκλονίσει!

Ένα Ταξίδι στο έρεβος του χρόνου, για να ανακαλύψουμε ξανά το λαμπρό ιστορικό μας παρελθόν και να βιώσουμε το δέος μίας ηρωικής εποχής, με ξιφομαχίες, άλογα, ζωντανή μουσική, ξυλοπόδαρες φιγούρες, φωτιές και δραστηριότητες που θα αποτελέσουν αξέχαστη εμπειρία για όσους συμμετέχουν! Μορφές και Πνεύματα που θα συναντήσουμε σε αυτό το ταξίδι θα μας συνοδεύσουν σε μία ιστορία γεμάτη περιπέτεια, έρωτες, θρύλους με μία εντυπωσιακή Πομπή και πολλές εκπλήξεις!

Σημείο συνάντησης η Πύλη d’ Amboise (επί της οδού Δημοκρατίας), έξω από τη μεσαιωνική πόλη και πριν το γεφυράκι. Συμβολικό ποσό συμμετοχής, για την ενίσχυση του φεστιβάλ, που φέτος δε χρηματοδοτείται από φορείς ή άλλους χορηγούς: 3 ευρώ

Την Κυριακή, 1 Ιουλίου, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε υπόγειες στοές της Τάφρου που δεν έχουμε ξαναδεί, θα γίνει ενημέρωση για τη χρήση που είχανε και θα ακολουθήσει ο καθαρισμός τους. Πρόκειται για μία προσπάθεια επιμόρφωσης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και αφύπνισης σε θέματα διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς από το «Μεσαιωνικό Ρόδο». Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email: info@medievalrose.org (γράψτε μας ονοματεπώνυμο, ηλικία και τηλέφωνο) και κατόπιν θα τους σταλούν αναλυτικά πληροφορίες γι’ αυτή τη δράση.

Προς αποφυγή συγχύσεων θα θέλαμε να διευκρινίσουμε στο κοινό ότι το 6ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ νήσου Ρόδου – «Γιορτές των Κάστρων» κλείνει τη σειρά των εκδηλώσεων του με τις παραπάνω περιγραφόμενες δράσεις και ουδεμία σχέση έχει με άλλα Μεσαιωνικά Φεστιβάλ που προέκυψαν πρόσφατα στο νησί και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν συνέχεια του πρώτου φεστιβάλ που έχει θεσμοθετήσει σε ετήσια βάση το «Μεσαιωνικό Ρόδο» από το 2006 στη Ρόδο και πανελλαδικώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές