Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Zaxaroto.gr

Γλυκές απολαύσεις στην πόρτα σας με ένα κλικ!

Το πρώτο ελληνικό e-shop ζαχαρωτών είναι πλέον γεγονός. Το www.zaxaroto.gr, το πιο «γλυκό» διαδικτυακό κατάστημα, βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία, περιλαμβάνοντας μια εκτεταμένη ποικιλία ζαχαρωτών προϊόντων, όπως μαλακά ζαχαρώδη, ζελίνια, γλειφιτζούρια και τσίχλες. Όλα τα είδη προσφέρονται σε μια πληθώρα σχημάτων και γεύσεων, αλλά και σε άκρως προσιτές τιμές.

Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί και στη συνέχεια να τα παραγγείλει μέσω μιας απλής φόρμας. Η παράδοση θα γίνεται μέσω courier σε χρονικό διάστημα 1 έως και 5 εργάσιμων ημερών, ενώ το www.zaxaroto.gr θα ενημερώνει τον χρήστη για το στάδιο που βρίσκεται η παραγγελία του. Η πληρωμή γίνεται μέσω αντικαταβολής ή τραπεζικού λογαριασμού.

Η απλή σχεδίαση της ιστοσελίδας, την καθιστά εξαιρετικά λειτουργική και παράλληλα εξυπηρετεί την απρόσκοπτη πλοήγηση των επισκεπτών στις διάφορες κατηγορίες προϊόντων, με γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Το σχετικά χαμηλό κόστος ανάπτυξης του www.zaxaroto.gr, λειτουργεί εντέλει προς όφελος του καταναλωτή καθώς συνέβαλε στη διατήρηση των τιμών των προϊόντων σε αρκετά ανταγωνιστικό επίπεδο.

Επιπλέον, αφουγκραζόμενο τα νέα επικοινωνιακά δεδομένα, που διαμορφώνονται μέσα από τις δημοφιλείς ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, το www.zaxaroto.gr δημιούργησε σχετικούς λογαριασμούς στο Facebook και στο Twitter. Εκεί ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πληροφορείται για νέα προϊόντα, να επωφελείται από ειδικές προσφορές και να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς που θα διοργανώνονται κατά καιρούς. Παράλληλα, μπορεί να προτείνει ο ίδιος προϊόντα, ιδέες αλλά και να εκφέρει τη γνώμη του, ώστε το www.zaxaroto.gr να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του.

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο!
Επισκεφτείτε σήμερα κιόλας το www.zaxaroto.gr και ανακαλύψτε και εσείς τις κρυμμένες… γλυκές απολαύσεις του!!

Περισσότερες πληροφορίες
Τηλ: 6980066160

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές