Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

T+Y= Αγάπη για πάντα

Συγγραφέας: Αμάντα Μιχαλοπούλου
Εικονογράφηση: Σοφία Τουλιάτου
Εκδόσεις Πατάκη
ΣΕΙΡΑ: ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ / ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΙΒΙΟ – ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ
ISBN: 978-960-16-4012-9
ΣΧΗΜΑ: 14x21
ΣΕΛΙΔΕΣ: 40
ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 4,90€
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011

Η τηλεόραση και ο υπολογιστής ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να κλεφτούν! Όμως, πριν εγκαταλείψουν για πάντα το σπίτι, αφήνουν πίσω τους ένα γράμμα για τις απλές χαρές της ζωής, προτρέποντας τα μέλη της οικογένειας να βρουν άλλους τρόπους εκτόνωσης και διασκέδασης. Θα τα καταφέρουν άραγε χωρίς σίριαλ και ηλεκτρονικά παιχνίδια; Και τι μπορεί να κάνει κάποιος αντί να βλέπει όλη τη μέρα τηλεόραση; Ένα βιβλίο που μιλάει για τη σχέση ζωής που έχουμε αναπτύξει μικροί και μεγάλοι με την τηλεόραση και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μας εις βάρος πολλές φορές της ίδιας της ζωής.

---

Η σειρά «Χωρίς σωσίβιο» είναι σχεδιασμένη για παιδιά 6-8 ετών, που έχουν κατακτήσει τον μηχανισμό της ανάγνωσης και κάνουν τις πρώτες προσπάθειες να διαβάσουν μόνα τους. Αποτελείται από τρία επίπεδα με αυξανόμενη αναγνωστική δυσκολία. Οι έγχρωμες εικόνες κάνουν ελκυστική την ανάγνωση, οι χαρακτήρες των ηρώων θα κερδίσουν αμέσως τα παιδιά, που θα ταυτιστούν μαζί τους, ενώ οι ιστορίες είναι γραμμένες από καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς. Η παιδαγωγική επιμέλεια, η κατάλληλα επιλεγμένη γραμματοσειρά και το βολικό μέγεθος των βιβλίων, ο αριθμός των λέξεων και οι δραστηριότητες ανάγνωσης στο τέλος κάθε βιβλίου θα κάνουν τη σειρά την πρώτη σας επιλογή.

Αναζητήστε τα βιβλία της σειράς «Χωρίς σωσίβιο», γραμμένα από τους αγαπημένους σας συγγραφείς. Διασκεδαστικές εικονογραφημένες ιστορίες και δημιουργικές δραστηριότητες θα σας κρατήσουν συντροφιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές