Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Το μυστικό του Λοχ Νες

Αλμπέρτο Μέλις
Εικονογράφηση: Ιάκοπο Μπρούνο
Μετάφραση: Μαρία Οικονομίδου
Εκδόσεις Μεταίχμιο
Σειρά: Λογοτεχνία για παιδιά / SOS Κρυπτόζωα
Ηλικία: 10-12
Εξώφυλλο: Μαλακό
Σχήμα: 14 x 20,5
Σελίδες: 272
ISBN: 978-960-501-564-0
Τιμή: 11,00€

Οι περιπέτειες τριών γενναίων παιδιών που κόβουν την ανάσα. Μια συναρπαστική κούρσα με τον χρόνο, με στόχο τη σωτηρία των φανταστικών κρυπτόζωων που βρίσκονται σε κίνδυνο. Το δεύτερο βιβλίο μιας νέας σειράς που συνδυάζει περιπέτεια, χιούμορ και οικολογικά μηνύματα.

Αφού έσωσαν το τελευταίο γιέτι από τα νύχια της Ράπτορ και του πανούργου Μάρμαντιουκ Μπλάκμπατ, η Βάιολετ και ο Βάλιαντ Τουίστ, μαζί με τη φίλη τους Σάιλα, επιστρατεύονται από τον λόρδο Κλάρενς και τον μπάτλερ του Τζιβς για μια ακόμα σημαντική αποστολή: αυτή τη φορά θα πρέπει να τηλεμεταφερθούν στη Σκοτία και να προστατέψουν το τέρας του Λοχ Νες, το κρυπτόζωο που έχουν βάλει στο μάτι οι πράκτορες της Ράπτορ…

Ο Αλμπέρτο Μέλις γεννήθηκε στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας το 1957 και εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Από το 1990 γράφει στην πολιτιστική σελίδα της εφημερίδας Η Ένωση της Σαρδηνίας, ασχολούμενος κυρίως με την παιδική λογοτεχνία και την εβραϊκή ιστορία, κουλτούρα και επικαιρότητα. Αρκετά βιβλία του έχουν μεταφραστεί στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Πολωνία και την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές