Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Του σκοινιού τα μανταλάκια

Συγγραφέας: Αντώνης Παπαθεοδούλου
Εικονογράφηση: Πέτρος Μπουλούμπασης
Εκδόσεις Πατάκη
ΣΕΙΡΑ: ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ / ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΙΒΙΟ – ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ
ISBN: 978-960-16-4019-8
ΣΧΗΜΑ: 14x21
ΣΕΛΙΔΕΣ: 24
ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 3,90€
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011

Αν μπορούσατε να ακούσετε τι λένε τα βράδια τα μανταλάκια της μπουγάδας, θα βλέπατε ότι μοιάζουν πολύ μ’ εσάς και τους φίλους σας: τσακώνονται, ησυχάζουν, σπρώχνονται, αλλά, όταν χρειαστεί να σηκώσουν τη βαριά χειμωνιάτικη μπουγάδα, δίνουν όλοι ένα χεράκι!
Εξαιρετική εικονογράφηση από τον Πέτρο Μπουλούμπαση και ένα υπέροχο κείμενο γραμμένο με χιούμορ από τον περσινό νικητή τον βραβείων του περιοδικού Διαβάζω Αντώνη Παπαθεοδούλου.
---
Η σειρά «Χωρίς σωσίβιο» είναι σχεδιασμένη για παιδιά 6-8 ετών, που έχουν κατακτήσει τον μηχανισμό της ανάγνωσης και κάνουν τις πρώτες προσπάθειες να διαβάσουν μόνα τους. Αποτελείται από τρία επίπεδα με αυξανόμενη αναγνωστική δυσκολία. Οι έγχρωμες εικόνες κάνουν ελκυστική την ανάγνωση, οι χαρακτήρες των ηρώων θα κερδίσουν αμέσως τα παιδιά, που θα ταυτιστούν μαζί τους, ενώ οι ιστορίες είναι γραμμένες από καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς. Η παιδαγωγική επιμέλεια, η κατάλληλα επιλεγμένη γραμματοσειρά και το βολικό μέγεθος των βιβλίων, ο αριθμός των λέξεων και οι δραστηριότητες ανάγνωσης στο τέλος κάθε βιβλίου θα κάνουν τη σειρά την πρώτη σας επιλογή.

Αναζητήστε τα βιβλία της σειράς «Χωρίς σωσίβιο», γραμμένα από τους αγαπημένους σας συγγραφείς. Διασκεδαστικές εικονογραφημένες ιστορίες και δημιουργικές δραστηριότητες θα σας κρατήσουν συντροφιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές