Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

SONIK Nirvana Special


Μια βραδιά αφιερωμένη στους Nirvana αλλά και στο «Nevermind», το εμβληματικό album τους που άλλαξε τη μουσική!

Με αφορμή την κυκλοφορία του Special Edition τεύχους Οκτωβρίου «The Nirvana issue» που συνοδεύεται από ένα CD με αποκλειστικές διασκευές ελληνικών συγκροτημάτων στα κομμάτια του «Nevermind», το περιοδικό SONIK διοργανώνει μια special βραδιά αφιερωμένη στην μπάντα που άλλαξε τη μουσική.
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από τις 21.00 με Live acts τριών από τα groups που συμμετείχαν στο cd +dj set Παναγιώτης Μένεγος. Τα groups που θα συμμετέχουν είναι οι BERLIN BRIDES, ο TAREQ, και οι LIMBO. Με προσκεκλημένους μουσικούς συντάκτες και δημοσιογράφους από το χώρο της μουσικής αλλά και με σύσσωμη τη συντακτική ομάδα του SONIK και του AVOPOLIS θα συνεχίσουμε το party μέχρι το πρωί!

Η βραδιά διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία του ΙΕΚ AEGEAN ΟΜΗΡΟΣ, που ανέλαβε την παραγωγή του CD.

Floral: Θεμιστοκλέους 80 | Πλατεία Εξαρχείων | 210.3800070

BERLIN BRIDES
Ο ήχος των Berlin Brides είναι ένα υβρίδιο electro, punk και powerpop. Είναι η Νατάσα, στιχουργός και τραγουδίστρια, και η Μαριλένα, συνθέτρια και κιμπορντίστρια, που δίνουν στην μπάντα την ηλεκτρονική της ταυτότητα. Ξεκινώντας από μια ιδέα στο Βερολίνο, δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2007. Έχουν παίξει σε πολλές ελληνικές πόλεις και έχουν εμφανιστεί μαζί με τις CocoRosie, τους Kap Bambino, την Jessie Evans και στο φεστιβάλ Ejekt με τους Subways, τους Klaxons, τον Jarvis Cocker και τους Royksopp.

TAREQ
Ο Tareq γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Σπούδασε πιάνο και αλτικόρνο. Επηρεασμένος από την ηλεκτρονική μουσική σκηνή, άρχισε να ασχολείται με την μουσική παραγωγή, το dj-ing και το τραγούδι. Το 2002 δημιούργησε τη nu-electro μπάντα TechSoir, με την οποία κυκλοφόρησε το 2008 το άλμπουμ Dark Room. Παράλληλα ασχολήθηκε με το remixing ενώ έχει κάνει μουσική παραγωγή και σε θεατρικές παραστάσεις.
Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ Cocoon κυκλοφορεί από την Undo Records, περιλαμβάνοντας συνεργασίες με Marsheaux, Lacquer, Νατάσσα Μποφίλιου, V-Sag, Χάρη Αττώνη και άλλους.

LIMBO
Οι Limbo ξεχώρισαν και ανάμεσα στις πολλές συμμετοχές που προέκυψαν από τον διαγωνισμό του SONIK για την διασκευή του εμβληματικού “Smells Like Teen Spirit”.
Υποκινημένοι από τον εθισμό τους στους southern ήχους της κιθάρας, κάπου στις αρχές του 2010 ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία, αποτυπώνοντας το πρώτο υλικό του συγκροτήματος, ένα συνονθύλευμα ήχων και ιδεών που συνδυάζει την παλιομοδίτικη garage rock με τη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές