Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η μαγισσούλα των Χριστουγέννων

Συγγραφέας: Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη
Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Εκδόσεις Ψυχογιός
Σειρά: Φραουλίτσα (από 4 ετών)
Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2011
Σελ.: 56
Τιμή: 6,60€
ISBN: 978-960-496-322-5

Η Λαλαμπρίνα είναι η πιο άτακτη μαγισσούλα του κόσμου. Κουνάει το μαγικό της ραβδάκι και κάνει του κόσμου τις σκανταλιές.
Κι όταν παραμονές Πρωτοχρονιάς επισκέπτεται τη θεία της τη Λιλί, φάλαινες με ροζ φουστίστες κάνουν πιρουέτες στο μπάνιο, σκουλήκια νιαουρίζουν, κόκκινοι δράκοι ξερνούν κατακόκκινα μπαλόνια, τα παιχνίδια του Αϊ-Βασίλη μεταμορφώνονται σε βατραχάκια που λένε τα κάλαντα κι ολόκληρος ο Βόρειος Πόλος γίνεται άνω κάτω!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
H ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελείωσε τη Σχολή Νηπιαγωγών Αθηνών και το Lοndon Montessori Centre. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Έχει γράψει εκατόν πενήντα δύο παιδικά δύο βιβλία (δικά της αλλά και διασκευές), έξι μυθιστορήματα για ενηλίκους και έχει μεταφράσει πάνω από χίλια τριακόσια βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία για τα βιβλία της και τη μεταφραστική της δουλειά.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία της ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΖΩΑΚΙ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΡΧΗΓΟΣ, ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ, ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΓΥΑΛΙΑ, ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ, Η ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ, ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ, Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ, καθώς και τα βιβλία της για ενηλίκους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΟΝΕΑΣ; ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!, ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ και ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΡΑΛΛΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές