Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

OY MΠΛEΞEIΣ

Άρης Σφακιανάκης
Εκδόσεις Κέδρος
Ελληνική Πεζογραφία
ISBN: 978-960-04-4171-0
Σελ. 360
Τιμή: 16,50€
Μάιος 2011

Η ενδέκατη εντολή, δια χειρός Άρη Σφακιανάκη.
Δεκατρία χρόνια μετά, ο ήρωας του Δεν ήξερες... δεν ρώταγες! διάγει έναν ήσυχο βίο. Ώσπου κάποια στιγμή παρασύρεται από τους φίλους του και αποφασίζει να καταδυθεί στον κόσμο του διαδικτύου όπου θα αναζητήσει εμπειρίες και μια νέα μούσα. Ο διάβολος ωστόσο καιροφυλακτεί για άλλη μια φορά. Τον ρίχνει στα δίχτυα του Facebook.
Ύστερα από μια σειρά ανεπιτυχών και τραγελαφικών γνωριμιών είναι έτοιμος να τα παρατήσει. Τότε εμφανίζεται η Φανή, μια πανέμορφη εικοσιοκτάχρονη που σπουδάζει Θεατρολογία στο Παρίσι. Οι δυο τους γνωρίζονται και ζουν έναν κινηματογραφικό έρωτα στην Πόλη του Φωτός και στη Βενετία. Η θεά τύχη φαίνεται να χαμογελά στον πενηντάχρονο συγγραφέα. Μέχρι τη στιγμή που η Φανή επιστρέφει στην Ελλάδα και οι δυο τους αποφασίζουν να συγκατοικήσουν...
Η ιστορία ενός κοινού θνητού που αναζητά τον έρωτα στο Facebook και το νέο του σπίτι στις μικρές αγγελίες.

O Άρης Σφακιανάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα. Έχουν εκδοθεί εννέα βιβλία του με πιο γνωστό το Δεν ήξερες... δεν ρώταγες! Ζει στην Αθήνα, προσπαθεί να μη βλέπει τους φίλους της κόρης του σαν αντιπάλους και εργάζεται ως ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές