Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Το μικρό ρυμουλκό

Συγγραφέας: Έλενα Χ. Στανιού
Εικονογράφηση: Μαίρη Μαυράκη
Εκδόσεις Ψυχογιός
Σειρά: Βατόμουρο (από 7 ετών)
Πρώτη έκδοση: Μάιος 2011
Σελ.: 80
Τιμή: 7,70€
ISBN: 978-960-496-095-8

Τα ήσυχα νερά στο μικρό λιμανάκι, όπου πλέουν ο Σμόλι, η Λυγερή και οι φίλοι τους, έρχονται να ταράξουν με την παρουσία τους η Πεντάμορφη και τα άλλα μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Κι ενώ η Λυγερή αποφασίζει να φύγει, κάτι πολύ σοβαρό θα συμβεί που θα την κάνει να αλλάξει γνώμη. Ποιος είναι ο μεγάλος κίνδυνος που απειλεί την Πεντάμορφη; Γιατί η Λυγερή θα διακινδυνεύσει τη ζωή της για να τη σώσει;
Μια πρωτότυπη, τρυφερή ιστορία για την αγάπη, τη φιλία και το σεβασμό της προσωπικότητάς και των συναισθημάτων των άλλων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΕΛΕΝΑ Χ. ΣΤΑΝΙΟΥ γεννήθηκε στο Βόλο. Είναι αριστούχος πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει μεταπτυχιακό στην παιδική λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σήμερα είναι αποσπασμένη στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπου και εκπονεί τη διδακτορική της διατριβή στην παιδική λογοτεχνία. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες, ενώ έχουν δημοσιευτεί άρθρα της στα περιοδικά Διαδρομές, Κείμενα και Εκπαιδευτικά, και είναι υπό έκδοση άρθρο της στο περιοδικό Bookbird.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορεί το βιβλίο της ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές