Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Σύλλογος Πολιτιστική Αργολική Πρόταση


Θέατρο:
Με την τελευταία παράσταση της Κυριακής 3-4-2011 ολοκληρώθηκε ο κύκλος των θεατρικών εκδηλώσεων του Συλλόγου με το έργο του Ντ. Φο «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», που πραγματοποιήθηκαν για πολλά Σαββατοκύριακα στο θέατρο της οδού Ατρέως. Το πλήθος των φίλων που παρακολούθησαν την παράσταση, το θερμό χειροκρότημά τους και τα θετικότατα σχόλια από πολλές πηγές επιβεβαιώνουν την άποψη ότι η συγκεκριμένη θεατρική προσπάθεια αποτέλεσε λαμπρή επιτυχία του Συλλόγου. Το Δ.Σ. απονέμει τον προσήκοντα έπαινο στη θεατρική ομάδα και στον σκηνοθέτη Νικόλα Ταρατόρη και ευχαριστεί θερμά το θεατρόφιλο κοινό, που στήριξε την προσπάθειά της, τις εφημερίδες τους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Ενημερώνουμε παράλληλα ότι το έργο θα παρουσιαστεί και στο Ναύπλιο στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου «Τριανόν» μετά το Πάσχα. Έχει προηγηθεί συνεννόηση με το Δημοτικό θέατρο Ναυπλίου, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Χορωδία:
Μετά από πρόσκληση του Ερυθρού Σταυρού η χορωδιακή ομάδα του Συλλόγου κάλυψε με πολλή επιτυχία το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς του Σαββάτου 2-4-2011 στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο, που ήταν αφιερωμένη στην ορκωμοσία των νέων εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού.

Διάλεξη:
Το Σάββατο 9-4-2011, στην αίθουσα θεάτρου του Συλλόγου, ώρα 8 το βράδυ ο καθηγητής Κων/νος Τζιαμπάσης θα παρουσιάσει το θέμα «χώροι θεάματος στην αρχαία Πελοπόννησο». Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές