Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Lemon Blossom

Η ομάδα σύγχρονου χορού «TrickorTreat» σε συνεργασία με τους «Milky Lady and the Cookies» παρουσιάζουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά στο Contact Art Club στις 19, 20 και 26, 27 Μαρτίου.

Το έργο τους με τίτλο «Lemon Blossom» θα σας δώσει μια ευκαιρία να γυρίσετε το χρόνο πίσω και να ταξιδέψετε...

1940. Ένα πάρτι με φόντο ένα ρετρό/σουρεαλιστικό σκηνικό γίνεται σημείο συνάντησης 7 διαφορετικών χαρακτήρων. 5 γυναίκες και 2 άντρες βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση του πραγματικού ερωτισμού τους. Απιστία, παράνομος έρωτας, κρυφά αγγίγματα... όλα μέσα σε μια νύχτα. Άραγε μας φτάνει; Αργά ή γρήγορα οι ήρωες θα ξεσκεπαστούν επιχειρώντας να φτάσουν στην κορυφή αυτής της αναζήτησης. Η βροχή είναι αυτή που θα φέρει το τέλος.

Η ομάδα "TrickorTreat" αποτελείται από νέους επαγγελματίες χορευτές, ηθοποιούς, μουσικούς, σκηνοθέτη και team παραγωγής που έπειτα από χρόνια δραστηριοποίησης στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας ένωσαν τις σκέψεις και ιδέες τους για την δημιουργία έργων χορού και ταινιών videodance.

Χορογραφία - concept: Αναστασία Δίγκα, Αλεξία Καλαϊτζή, Εύη Πάνου
Χορεύουν: Αφεντούλη Μάτα, Βαρβαρέσος Γιάννης, Γκιλιοπούλου Ελίζα, Δημητρόπουλος Τάσος, Δίγκα Αναστασία, Καλαϊτζή Αλεξία, Πάνου Εύη
Συμμετέχουν ζωντανά: Milky Lady and the Cookies
Μουσική: Steven-My Excuse, Hior Chronik
Κείμενα: Αναστασία Γκίτση
Video art: Παρίσης Πάνου

Ώρα έναρξης 9:15μ.μ.
Δάφνης 12 (περιοχή Γιαννιτσών)
Τηλ. κρατήσεων:2314 010 237 και 6940 860 190

Είσοδος: 10 euro

contACT
Contemporary Art Club
Δάφνης 12-Γιαννιτσών (περιοχη City Gate)
Τ.Κ. 54627
Τηλ: 2314010237
Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές