Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Εγώ, η άλλη

Συγγραφέας: Μεγκ Κάμποτ, ΗΠΑ
Μετάφραση: Μαίρη Γραμμένου
Σειρά: Πυξίδα (για εφήβους)
Εκδόσεις Ψυχογιός
Πρώτη έκδοση: Μάρτιος 2011
Σελ.: 336
Τιμή: 13,30€
ISBN: 978-960-453-891-1

Η Εμ Γουάτς δεν είναι πια εδώ…
Η Έμερσον Γουάτς δεν ήθελε να πάει στα εγκαίνια του νέου πολυκαταστήματος. Έπρεπε όμως να συνοδέψει την αδελφή της, τη Φρίντα, που ήθελε να παρακολουθήσει τη συναυλία του αγαπημένου της τραγουδιστή. Μαζί του θα ήταν και η Νίκι Χάουαρντ, το σούπερ μοντέλο.
Πού να ‘ξερε, όμως, η Εμ ότι ένα παράξενο δυστύχημα θα άλλαζε τη ζωή της μια για πάντα! Και από αγοροκόριτσο θα κατέληγε ένα από τα διασημότερα τοπ μόντελ του πλανήτη. Τα περιοδικά την παρακαλούν για μια φωτογράφηση, οι άνδρες την πολιορκούν σε κάθε της βήμα, οι παπαράτσι την κυνηγούν… Η Εμ θα πρέπει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις ενός ζόρικου επαγγέλματος, αλλά και να αποδείξει στον έρωτα της ζωής της ότι τα μοντέλα κάθε άλλο παρά ανεγκέφαλα είναι… τουλάχιστον ένα μοντέλο συγκεκριμένα.

Η Νίκι Χάουαρντ ήρθε για να μείνει!

“Η Κάμποτ […] χρησιμοποιεί όλα τα μυθιστορηματικά στοιχεία που γνωρίζουν και αγαπούν οι αναγνώστες της – ρομάντζο, χιούμορ, αληθοφανείς εφηβικούς διαλόγους και ένα φανταστικό εύρημα.”
PUBLISHERS WEEKLY

“Το να μπει κανείς στο μυαλό ενός εφήβου είναι μάλλον τρομακτική ιδέα… Ωστόσο η Κάμποτ καταφέρνει να βρίσκεται σε επαφή με αυτή την ηλικία χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι αξιοθαύμαστη η ικανότητά της να γράφει υιοθετώντας τόσο πειστικά τη φωνή ενός εφήβου. Αυτό το μυθιστόρημα είναι το καλύτερο της μέχρι σήμερα.”
JUSTINE MAGAZINE

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΜΕΓΚ ΚΑΜΠΟΤ είναι επιτυχημένη συγγραφέας μυθιστορημάτων για εφήβους και ενηλίκους, με περισσότερα από 15 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, και έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία για τα μυθιστορήματά της. Το βιβλίο ΕΓΩ, Η ΑΛΛΗ βρέθηκε στις λίστες των μπεστ σέλερ της εφημερίδας New York Times. Σήμερα, η συγγραφέας ζει στο Κι Ουέστ με τον άντρα της και τις δύο γάτες τους.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της συγγραφέα: www.megcabot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές