Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ένα όνομα μια ιστορία

Στις 4 Απριλίου 2011 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27 & Αλεξάνδρου Σβώλου) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Ένα όνομα μια ιστορία» καθώς το όνομά μας μάς χαρακτηρίζει και παρουσίαση του λευκώματος της Βασιλικής Β. Παππά «Σημειολογία των ονομάτων».

Θα μιλήσουν: Γιάννης Τζανής, Dr Φιλολογίας, λογοτέχνης
Θωμάς Ζήκος, Dr. Θεολογίας, καθηγητής Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Δέσποινα Μιχελάκη, Θεολόγος, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Αγωγής Β΄θμιας Δ/νσης Δυτικής Θεσσαλονίκης
Βασιλική Παππά, Ms Θεολόγος, Δημοσιογράφος, συγγραφέας

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Εύα Πετροπούλου-Λιανού, Δημοσιογράφος- συγγραφέας

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μουσικό πρόγραμμα. Θα πάρουν μέρος οι μουσικοί: Ευγένιος Αναστασιάδης: Φλάουτο, Κιθάρα, Τραγούδι
Αποστόλης Μαλλιάς: Πλήκτρα
Γιάννης Νεάγκου: Τενόρος

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ
Η Βασιλική Β. Παππά γεννήθηκε στα Τρίκαλα αλλά ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ποιμαντική και Κοινωνική θεολογία στα πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Βελιγραδίου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην Εκκλησιαστική Ιστορία. Εξειδικεύτηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε θέματα: Οργάνωσης και Διοίκησης σχολικών μονάδων, Επικοινωνίας-Δημοσίων σχέσεων και Ειδικής Αγωγής. Απέκτησε δίπλωμα από τη Σχολή Στελεχών Παιδικών Εξοχών του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας, τη Σχολή Τυφλών της Θεσσαλονίκης (γραφής BRAILLE) και το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Παρακολούθησε μαθήματα Θεάτρου, Κουκλοθέατρου καθώς και Τεχνικές Αφήγησης και Μυθοπλασίας Έχει δίπλωμα Σερβικής και Ρωσικής γλώσσας από το Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου του Αίμου. Ασχολείται με τη ζωγραφική και την ποίηση. Ποιήματά της έχουν ανθολογηθεί σε διάφορα περιοδικά καθώς και στα ανθολόγια "Υπάρχουν ποιητές;", "Μη βία" και «Η μοναξιά είναι χάρισμα» από τις εκδ. Μαλλιάρη. Δημοσιογραφεί στις εφημερίδες "Hellenic Voice" του Σικάγου και στη διαδικτυακή εφημερίδα www.gnomihalkidikis.gr.


Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Διοργάνωση:
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές