Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ – Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Τίτλος βιβλίου: ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ – Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Συγγραφέας: STEPHENIE MEYER
Εκδόσεις Πλατύπους
Τιμή: €25
ISBN: 978-960-6665-66-0
Αρ. σελίδων: 560
Κυκλοφορία: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ

Ο μοναδικός επίσημος οδηγός, πλήρως εικονογραφημένος με σχεδόν 100 έγχρωμες εικονογραφήσεις και φωτογραφίες.

Το Έπος του Λυκόφωτος: Ο Επίσημος Οδηγός προσφέρει αποκλειστικό νέο υλικό στους αναγνώστες, και όλα όσα χρειάζονται για να εξερευνήσουν σε βάθος τον αξέχαστο κόσμο που δημιούργησε η Stephenie Meyer στο Λυκόφως, τη Νέα Σελήνη, την Έκλειψη, τη Χαραυγή και τη Σύντομη Δεύτερη Ζωή της Μπρι Τάνερ.

Το Έπος του Λυκόφωτος: Ο Επίσημος Οδηγός περιλαμβάνει επίσης βιογραφικά των ηρώων, κομμένες σκηνές, μια συζήτηση με τη Meyer, γενεαλογικά δέντρα, πίνακες, εκτεταμένες παραπομπές και πολλά άλλα. Περιέχει εικονογραφήσεις διαφόρων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένης και της Young Kim, εικονογράφου του Νο 1 μπεστ σέλερ των New York Times, Λυκόφως: The Graphic Novel, Τόμος 1.

“Πάντα εκπλήσσομαι με τις σε βάθος ερωτήσεις των αναγνωστών μου για τους ήρωες και τον κόσμο του Λυκόφωτος”, λέει η Stephenie Meyer. “Με τον Επίσημο Οδηγό, έλπιζα να μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε όσο πιο πολλές λεπτομέρειες είναι δυνατό, μαζί και ιστορικά των χαρακτήρων, όπως το παρελθόν της Άλις. Είμαι κατενθουσιασμένη με τις διαφορετικές καλλιτεχνικές προσαρμογές που έκανε η Young Kim και οι υπόλοιποι ταλαντούχοι εικονογράφοι, συμπεριλαμβανομένου και του νυφικού της Μπέλλα. Ελπίζω οι αναγνώστες να νιώσουν ότι άξιζε η αναμονή!”

Εγκώμια για το Έπος του Λυκόφωτος:

"Μερικές φορές κανείς δεν είναι τόσο ανθρώπινος όσο κάποιος που δεν είναι άνθρωπος". –TIME

"Μια σχεδόν ιδιοφυής ισορροπία ανάμεσα σε ρομαντισμό που κόβει την ανάσα και δράση". –VOYA

"Η τετραλογία της Meyer φλέγεται από την αρχέτυπη θύελλα του ρομαντικού πάθους και το υπερφυσικό στοιχείο δρα πρόσθετα σαν μεθυστικό άρωμα". –The New York Times

Η συγγραφέας
Η Stephenie Meyer σπούδασε Αγγλική Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Brigham Young. Το 2008 με πέντε διαφορετικούς τίτλους στην κορυφή όλων των διεθνών λιστών best-seller στέφθηκε Συγγραφέας της Χρονιάς από τη USA Today και μια από τους 100 σημαντικότερους ανθρώπους σύμφωνα με το περιοδικό TIME.
Μέσα σε διάστημα πέντε ετών, η Stephenie Meyer έχει γίνει παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο. Τα μεταφραστικά δικαιώματα του Έπους του Λυκόφωτος έχουν πουληθεί σε 50 χώρες και οι πωλήσεις των βιβλίων της έχουν φτάσει τα 116 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Είπαν για τη Stephenie Meyer:
"Σε μία εποχή που η ρομαντική λογοτεχνία έχει παραδοθεί στο φτηνό ερωτισμό, και η σκοτεινή Φανταστική Λογοτεχνία κατοικείται από μονοδιάστατους χαρακτήρες με προδιάθεση για φρικιαστική βία, πολλοί αναγνώστες διψούν για αγνή ρομαντική φαντασία –μπόλικη ερωτική ένταση, αλλά τόσο ευπρεπής όσο και η Jane Austen.
Η Meyer δεν ξεκίνησε συνειδητά να προσεγγίσει αυτό το κοινό. Αντιθέτως, έγραψε την ιστορία στην οποία πίστεψε και για την οποία νοιαζόταν. Γράφει με φωτεινή καθαρότητα, χωρίς ποτέ να μπαίνει ανάμεσα στον αναγνώστη και το όνειρο που μοιράζεται μαζί του. Είναι αληθινή.
Πάντως, ποιος το περίμενε; Σήμερα, ο κύριος Ντάρσι είναι βρικόλακας".
Orson Scott Card συγγραφέας The Ender Saga
The TIME 100 –TIME

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές