Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Το σκιουράκι που δεν ήθελε να φάει

Τίτλος: Το σκιουράκι που δεν ήθελε να φάει
Συγγραφέας: Ράνια Μπουμπουρή
Εικονογράφηση: Φαίη Ρετινιώτη
Σειρά: Φραουλίτσα (από 4 ετών)
Εκδόσεις Ψυχογιός
Πρώτη έκδοση: Ιανουάριος 2011
Σελ.: 56
Τιμή: 6,60€
ISBN: 978-960-453-842-3

Ο Σωτήρης είναι ένα σκιουράκι πολύ ιδιότροπο στο φαγητό. Κάστανα, καρύδια και φουντούκια δε θέλει να τα δει ούτε ζωγραφιστά. Προτιμά τις σοκολάτες και τα πατατάκια, τα μπισκότα και τα γαριδάκια. Ώσπου βγαίνει για μια βόλτα στο δάσος και ζει μια περιπέτεια που θα τον κάνει ν’ αλλάξει γνώμη…

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΡΑΝΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ γεννήθηκε στο Καρπενήσι το 1974. Στις πανελλαδικές εξετάσεις πέρασε πρώτη στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αρίστευσε στα μαθήματα λόγου και φιλοσοφίας, με καθηγητές τους Δ. Ν. Μαρωνίτη και Γ. Βώκο αντίστοιχα. Σύντομα μετά την αποφοίτησή της στράφηκε επαγγελματικά στο χώρο του βιβλίου· είναι επιμελήτρια εκδόσεων και μεταφράστρια.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία της Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΙΠΙΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ και ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ενώ πρόκειται να εκδοθεί το βιβλίο της ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ. Αγαπά να διευρύνει τους πνευματικούς της ορίζοντες διαβάζοντας και ταξιδεύοντας. Απολαμβάνει να διευρύνει τους ψυχικούς της ορίζοντες παίζοντας και συζητώντας με τα παιδιά της – και με όλα τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές