Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Το βιβλίο της μαμάς. Εγκυμοσύνη, τοκετός και οι πρώτοι δέκα μήνες.

Τίτλος: Το βιβλίο της μαμάς. Εγκυμοσύνη, τοκετός και οι πρώτοι δέκα μήνες.
Κείμενο: Katja Kessler
Φωτογραφίες: Peter Paech
Μετάφραση: Αλεξάνδρα Παύλου
Σειρά: Γονείς & Παιδιά
Εκδόσεις Ψυχογιός
Πρώτη έκδοση: Ιανουάριος 2011
Σελ.: 268
Τιμή: 27,70€
ISBN: 978-960-453-819-5

Και ξαφνικά είσαι έγκυος…

«Καλημέρα!» σου λένε η ναυτία και οι κρίσεις βουλιμίας κι εσύ, έκπληκτη με τον εαυτό σου, αναφωνείς: «Βοήθεια, θα γίνω μαμά!». Όμως, τι πρέπει να προσέξεις τώρα; Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες, τις συμβουλές και τα κολπάκια! Επιτρέπεται να συνεχίσεις τη γυμναστική; Να φοράς τακούνια; Να βάφεις τα μαλλιά σου; Πόσο στρογγυλή είσαι τρεις μέρες πριν από τη γέννα; Και πώς θα νιώσεις όταν θα αντικρίσεις πρώτη φορά το μωρό; Και μετά τη γέννα; Μα τι είναι αυτό το «baby-blues»; Πότε αρχίζει η παραγωγή γάλακτος; Γιατί παλιά φορούσες σουτιέν μέγεθος Α και ξαφνικά φοράς μέγεθος C; Και προπαντός, γιατί εξακολουθείς να φαίνεσαι έγκυος; Ερωτήσεις επί ερωτήσεων… όλες τις απαντήσεις θα τις βρεις σε αυτό το βιβλίο της μαμάς. Ο ιδιαίτερος σύμβουλος, που θα σε συνοδεύει δέκα μήνες ΠΡΙΝ αλλά και δέκα μήνες ΜΕΤΑ τον τοκετό.
Αυτό το βιβλίο μιλάει για τους πανέμορφους, έντονους μήνες της εγκυμοσύνης, αλλά και γι’ αυτούς που θα ακολουθήσουν μετά την έλευση του μωρού! Όμως, μιλάει και για τις στιγμές εκείνες που ο σύντροφός σου θα θέλει να μεταναστεύσει στη Σιβηρία επειδή οι ορμόνες θα σε έχουν κάνει ένα ανελέητο, κακοδιάθετο και κακότροπο πλάσμα.
Με συσσωρευμένη γνώση, φωτογραφίες, συμβουλές, μικρά κόλπα, αποσπώμενα ένθετα και προπαντός καλή διάθεση, οι 140 σελίδες του ημερολογίου μιας μέλλουσας μαμάς θα στέκονται στο πλευρό σου κάθε μέρα ως τη γέννα. Και σε 120 επιπλέον σελίδες θα δεις ό,τι δεν υπήρχε ως τώρα σε κανένα άλλο βιβλίο: την κοιλιά της μαμάς μετά –φωτογραφημένη μία, δύο, τρεις ημέρες, μία εβδομάδα, ένα μήνα, δέκα μήνες μετά τη γέννα. Επιπλέον, θα βρεις καταπληκτικές πληροφορίες για το θηλασμό, συμβουλές για την «πρώτη φορά μετά», αφίσες που δείχνουν πώς να ξαναποκτήσεις γρήγορα τη φόρμα σου με απλές ασκήσεις. Και πολλά πολλά άλλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές