Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οι περιπέτειες του επιθεωρητή Σέλοκ του σέλινου - Στα Πράσα!

Τίτλος: Οι περιπέτειες του επιθεωρητή Σέλοκ του σέλινου - Στα Πράσα!
Συγγραφέας: Ιωάννα Μπουλντούμη
Εικονογράφηση: Χρήστος Δήμος
Σειρά: Λωτός (από 9 ετών)
Εκδόσεις Ψυχογιός
Πρώτη έκδοση: Φεβρουάριος 2011
Σελ.: 120
Τιμή: 8,80€
ISBN: 978-960-453-871-3

Είναι δαιμόνιος, ασυμβίβαστος, λίγο γκρινιάρης αλλά πέρα για πέρα γοητευτικός. Μοιάζει με ήρωα βγαλμένο από τη μεγάλη οθόνη. Εκείνος όμως πρωταγωνιστεί σε μια κουζίνα που φιλοξενεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Κηπουρικής. Κυρίες και κύριοι, ο επιθεωρητής Σέλοκ το σέλινο!
Με τη βοήθεια της Ομάδας Άμεσης Βράσης, τις ευλογίες του παπα-Στίτσιου και τα υπονοούμενα μιας βδέλλας μορταδέλας, θα καταφέρει να λύσει τα μυστήρια που συγκλονίζουν την κουζίνα του; Το σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσει το γέλιο των αναγνωστών του και ότι θα δώσει άλλη διάσταση στον ψυγειοκαταψύκτη της δικής σας κουζίνας!
Διαβάστε τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του επιθεωρητή Σέλοκ σε ένα απίθανο βιβλίο.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜΗ μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Σπούδασε Επικοινωνία και Διοίκηση Επιχειρήσεων κι έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρίες και κοινωνικούς φορείς, αλλά κι ως ελεύθερη επαγγελματίας. Αυτό που της αρέσει όμως πραγματικά είναι να διαβάζει και να γράφει· επίσης, να μιλάει με τα παιδιά ή απλώς να τα ακούει. Γι’ αυτό κι από το 1999 γράφει στην παιδική εφημερίδα Ερευνητές της Καθημερινής. Παράλληλα, αρθρογραφεί και στο περιοδικό Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού. Και τώρα πια γράφει και βιβλία. Κι είναι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό… Το Δεκέμβριο του 2009 κέρδισε το Β΄ Βραβείο Παραμυθιού από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορεί, επίσης, το βιβλίο της Ο ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ιστολόγιο της συγγραφέα: http://iboulntoumi.psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές