Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Vampire Diaries - Η αναμέτρηση (Βιβλίο 2)

Συγγραφέας: Λ. Τζ. Σμιθ, ΗΠΑ
Μετάφραση: Ευηνέλλα Αλεξοπούλου
Σειρά: Πυξίδα (για εφήβους)
Εκδόσεις Ψυχογιός
Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2010
Σελ.: 224
Τιμή: 14,40€
ISBN: 978-960-453-750-1

Η αγάπη μπορεί να σκοτώσει.
Η γοητευτική Έλενα, ο μελαγχολικός Στέφαν και ο αλαζονικός Ντέιμον συναντιούνται, ακολουθώντας διαφορετικούς δρόμους ο καθένας, σ’ ένα θανατερό τρίγωνο πάθους.
Η Έλενα, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο πρώτο βιβλίο της σειράς VAMPIRE DIARIES, θα διαπιστώσει πολύ γρήγορα ότι υπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο από το να ερωτευτεί βρικόλακα. Πώς θα νιώσει και ποιο δρόμο θα πάρει όταν συνειδητοποιήσει ότι τα δύο αδέλφια –επίδοξοι εραστές της ίδιας γυναίκας πριν από αιώνες- θα συντηρήσουν τη θανάσιμη έχθρα τους διεκδικώντας και τη δική της καρδιά; Ο Στέφαν αγωνίζεται να συγκρατήσει το πάθος του, αλλά ο Ντέιμον είναι αδίστακτος…
Μια σειρά από σκοτεινά γεγονότα θα αναγκάσουν την Έλενα να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της για να σώσει τον αγαπημένο της.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς έρωτα και τρόμου VAMPIRE DIARIES θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΛΙΣΑ ΤΖΕΪΝ ΣΜΙΘ έχει γράψει περισσότερα από είκοσι βιβλία για νέους, πολλά από τα οποία έχουν βρεθεί στη λίστα των ευπώλητων της εφημερίδας New York Times. Τα αγαπημένα θέματά της είναι ο έρωτας, η φαντασία και ο φόβος. Τα VAMPIRE DIARIES έχουν γυριστεί σε τηλεοπτική σειρά, η οποία προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ. Η συγγραφέας ζει στο Σαν Φρανσίσκο.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορεί επίσης το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ, ενώ ετοιμάζονται και τα επόμενα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.ljanesmith.net και www.vampirediaries.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές