Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Άσπονδες φίλες

Συγγραφέας: Ρεμπέκα Τζέιμς, Αυστραλία
Μετάφραση: Χρήστος Καψάλης
Εκδόσεις Ψυχογιός
Σειρά: Πυξίδα (για εφήβους)
Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2010
Σελ.: 344
Τιμή: 14,40€
ISBN: 978-960-453-793-8

Χάρηκες κατά βάθος; Χάρηκες που την ξεφορτώθηκες;
Την τέλεια αδελφή σου; Μέσα σου χάρηκες όταν τη σκότωσαν;

Ύστερα από μια τραγωδία που συγκλόνισε την οικογένειά της, η Κάθριν αλλάζει πόλη και σχολείο, ελπίζοντας να κάνει μια καινούργια αρχή μέσα στην ανωνυμία. Όταν όμως συναντά την Άλις, αναγκάζεται να απαρνηθεί τη μοναξιά της, αφού γοητεύεται από τον ενθουσιασμό και τη χαρούμενη προσωπικότητα της κοπέλας. Έτσι γίνονται φίλες. Το κέφι της Άλις είναι μεταδοτικό και βοηθά την Κάθριν να ξεχάσει το παρελθόν της και να απολαύσει και πάλι τη ζωή.
Καθώς, όμως, περνάει ο καιρός, η Κάθριν συνειδητοποιεί πως η Άλις κρύβει σκοτεινά μυστικά, πως είναι εγωίστρια και συχνά βίαιη. Κι ενώ αρχίζει να αναρωτιέται αν είναι το είδος της κοπέλας που θα ήθελε για κολλητή της, θα ανακαλύψει ένα ακόμη πιο θανάσιμο μυστικό…

Ένα ψυχολογικό θρίλερ όπου κανείς και τίποτε δεν είναι όπως φαίνονται.

“Καθώς θα γυρίζετε τις σελίδες του πρώτου μυθιστορήματος της Ρεμπέκα Τζέιμς, θα βρεθείτε μπλεγμένοι σ’ έναν ιστό σκοτεινών μυστικών τα οποία, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια, σας οδηγούν όλο και πιο βαθιά σ’ ένα ψυχολογικό μυστήριο που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα. Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα που θα σας κρατήσει καθηλωμένους μέχρι την τελευταία σελίδα του.”
SUSPENSE MAGAZINE


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΡΕΜΠΕΚΑ ΤΖΕΪΜΣ γεννήθηκε το 1970 στο Σίντνεϊ της Αυστραλίας. Από το 1991 μέχρι το 1997 ταξίδεψε και έζησε για μικρά διαστήματα σε διάφορες χώρες, όπως η Ινδονησία, η Ιαπωνία, η Αίγυπτος, η Αγγλία και η Ελλάδα. Σήμερα ζει στο Άρμιντεϊλ της Αυστραλίας με το σύντροφό της και τους τέσσερις γιους τους. Το ΑΣΠΟΝΔΕΣ ΦΙΛΕΣ, το πρώτο της μυθιστόρημα, έχει πουληθεί σε 35 χώρες και αναμένεται να σαρώσει τις λίστες των ευπώλητων βιβλίων. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ετοιμάζεται και το επόμενο μυθιστόρημά της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.rebeccajamesbooks.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές