Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ένας τόσος δα μικρούλης ήρωας

Ένας τόσος δα μικρούλης ήρωας

Κυριακή 10 Οκτωβρίου
11.30π.μ.
στην Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους

Οι «Παραμυθοκόρες» Βασιλεία Βαξεβάνη, Αντωνία Βέλλιου, Ιφιγένεια Κακριδώνη ταξιδεύουν με τα φτερά της φαντασίας σε όλο τον κόσμο και μαζεύουν παραμύθια. Συναντούν σπουδαίους ήρωες, φοβερά τέρατα, μάγισσες και νεράιδες που τους λένε τις ιστορίες και τα μυστικά τους. Στο ταξίδι τους αυτό θα κάνουν μια στάση στη Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους, για να μοιραστούν με τα παιδιά όλα όσα είδαν και άκουσαν.

Μαζί τους, θα φέρουν παραμύθια και ιστορίες για τόσο δα μικρούληδες ήρωες. Ήρωες που είναι μικροί μόνο στο μπόι, γιατί από μυαλό έχουν μπόλικο. Γι’ αυτό θα τα βάλουν με τρομερές, κακές μάγισσες, με λύκους που κυνηγάνε να τους φάνε, με δράκους που καραδοκούν να τους καταστρέψουν. Θα τα καταφέρουν, άραγε να βγουν νικητές από αυτές τις δοκιμασίες; Δεν έχετε παρά να έρθετε, να μπείτε στην παρέα μας και να μοιραστούμε όλοι μαζί αυτό το μυστικό.

Και μήπως θα ακούσουμε μόνο ιστορίες; Όχι, μόνο. Θα παίξουμε όλοι μαζί και θα ζωντανέψουμε τους ήρωες των ιστοριών. Θα πούμε όλοι μαζί και θα μάθουμε παραμυθένια τραγούδια. Και μετά, τα παιδιά θα κατασκευάσουν το δικό τους τόσο, τόσο δα μικρούλη ήρωα, όπως τον έπλασε το κάθε ένα με τη φαντασία του.
Σας περιμένουμε!

Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους
Πάρκο Μπόνη, 21200 Άργος
Tηλ: 2751069484 & 67895
Φαξ.: 2751067895

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές