Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η χώρα των σκιών - Οι Αθάνατοι, Βιβλίο 3

Συγγραφέας: Άλισον Νόελ, ΗΠΑ
Μετάφραση: Ευγενία Κολυδά
Εκδόσεις Ψυχογιός
Σειρά: Πυξίδα (για εφήβους)
Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2010
Σελ.: 344
Τιμή: 15,50€
ISBN: 978-960-453-826-3

Πίστευε πάντα ότι εκείνος ήταν το πεπρωμένο της. Αν, όμως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια; Η Έβερ και ο Ντέιμεν έχουν ζήσει αμέτρητες ζωές στο παρελθόν και πολέμησαν αδίστακτους εχθρούς για να μπορέσουν να είναι για πάντα μαζί. Κι ενώ το όνειρο φαίνεται επιτέλους να γίνεται πραγματικότητα, μια φοβερή κατάρα πέφτει πάνω στον Ντέιμεν… Αρκεί ένα άγγιγμα των χεριών τους ή ένα απαλό φιλί για να τον ρίξει στη Χώρα των Σκιών.
Η Έβερ, στην προσπάθειά της να σώσει τον αγαπημένο της από τον Ρόμαν, θα συναντήσει έναν άγνωστο, τον Τζουντ, για τον οποίο νιώθει μια πολύ δυνατή και μυστηριώδη έλξη. Αισθάνεται να τη μαγνητίζει ο νεαρός άντρας με τα σμαραγδένια μάτια, και κάθε φορά που νιώθει το παιχνιδιάρικο, ζεστό βλέμμα του να πέφτει πάνω της δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της. Ο Ντέιμεν συνεχίζει να είναι η μοναδική της αγάπη, αλλά γιατί όταν βρίσκεται δίπλα της ο Τζουντ νιώθει σαν να τον έχει προδώσει; Θα αντέξει ο αγνός έρωτας της Έβερ αυτή τη νέα δοκιμασία;

Το τρίτο βιβλίο της σειράς ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ της Άλισον Νόελ ακόμη πιο απροσδόκητο…

“Η Άλισον Νόελ συνεχίζει να προσφέρει ένα δροσιστικό κράμα φαντασίας και πραγματικότητας, όπως και να θέτει ελκυστικά ηθικά ερωτήματα στο τρίτο βιβλίο της σειράς Οι Αθάνατοι.”
BOOKLIST

“Το βιβλίο Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ είναι καταπληκτικό! Οι φαν των Αθανάτων δε θα απογοητευτούν. Η αγάπη της Έβερ και του Ντέιμεν δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ και το βιβλίο κλείνει με μια μεγάλη ανατροπή που θα κάνει τους αναγνώστες να ικετεύουν για το επόμενο. Αυτή η πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς είναι απίστευτη. Ο εθισμός σας στους Αθανάτους είναι εγγυημένος!”
ROMANTIC TIMES MAGAZINE

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Τελειώνοντας το σχολείο και θέλοντας να γνωρίσει τον κόσμο, ταξίδεψε στην Ευρώπη και έζησε μερικά χρόνια στη Μύκονο. Επιστρέφοντας στην Αμερική, εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη όπου δούλεψε λίγο καιρό ως αεροσυνοδός. Μεταξύ αεροδρομίων και ξενοδοχείων έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα. Σήμερα ζει με τον άντρα της στην πόλη όπου γεννήθηκε και δουλεύει αποκλειστικά ως συγγραφέας. Τα εφηβικά της βιβλία έχουν βραβευτεί ή ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία, όπως τα National Reader’s Choice Award, NYLA Book of Winter Award, TeenReadToo 5 Star Gold Award, TeenReads, Best Books of 2007, Quill Award, YALSA Teen’s Top Ten κ.ά.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν ήδη τα βιβλία ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, το οποίο πρόκειται να γυριστεί τηλεοπτική σειρά, και ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΕΛΗΝΗ, που είναι τα δύο πρώτα της σειράς Οι Αθάνατοι, ενώ ετοιμάζονται και τα επόμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.immortalsseries.com και www.alysonnoel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές