Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Μια ευχή τα μεσάνυχτα

Συγγραφέας: Τζάκλιν Ουίλσον, Αγγλία
Μετάφραση: Ρένια Τουρκολιά-Κυδωνιέως
Σειρά: Ξινόμηλο ( από 11 ετών)
Εκδόσεις Ψυχογιός
Πρώτη έκδοση: Απρίλιος 2010
Σελ.: 256
Τιμή: 9,90 €
ISBN: 978-960-453-710-5

Η Βιολέτα ήταν πάντοτε στη σκιά του αδελφού της Γουίλ που, άλλοτε γοητευτικός και άλλοτε τρομαχτικός, κατάφερνε να έχει το πάνω χέρι σε όλα. Για να προστατεύσει τον εαυτό της η Βιολέτα καταφεύγει σ’ έναν κόσμο φανταστικό, γεμάτο νεράιδες, εμπνευσμένο από τα βιβλία του αγαπημένου της συγγραφέα.
Η φιλία της με τη Γιασεμή, την καινούρια συμμαθήτρια, φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει τη ζωή της. Θα τα καταφέρει, άραγε, η Βιολέτα να ξεφύγει από τα «μάγια» του Γουίλ;
Μια μαγευτική ιστορία για αδέλφια και φιλενάδες, από την αγαπημένη συγγραφέα Τζάκλιν Ουίλσον.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΤΖΑΚΛΙΝ ΟΥΙΛΣΟΝ γεννήθηκε στο Μπαθ το 1945. Εργάστηκε σε εκδοτικό οίκο και κατόπιν δούλεψε ως δημοσιογράφος, προτού ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγγραφή. Έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά, αστυνομικά μυθιστορήματα και αρκετά θεατρικά έργα. Εδώ και πολλά χρόνια επισκέπτεται συστηματικά σχολεία και βιβλιοθήκες. Τα παιδιά την αγαπούν πολύ, ίσως γιατί ξέρει να συζητάει μαζί τους χωρίς να τα κατευθύνει. Λαμβάνει από τους αναγνώστες της πάνω από διακόσια γράμματα την εβδομάδα, στα οποία μάλιστα απαντάει η ίδια. Τα βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αγγλία, έχουν τιμηθεί με τα πιο σημαντικά βραβεία παιδικής λογοτεχνίας και έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες. Η Τζάκλιν Ουίλσον λατρεύει το διάβασμα και η προσωπική της βιβλιοθήκη περιλαμβάνει περισσότερα από 15.000 βιβλία!

Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν άλλα 19 βιβλία της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της συγγραφέα: www.jacquelinewilson.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές