Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΕΚΛΕΙΨΗ – Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Τίτλος βιβλίου: ΕΚΛΕΙΨΗ – Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Συγγραφέας: Mark Cotta Vaz
Σελίδες: 144
ISBN: 978-960-6665-53-0
Τιμή: €19
Κυκλοφορία: 30 Ιουνίου 2010

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ταινία Έκλειψη!

Το #1 μπεστ-σέλερ των New York Times και παγκόσμιο φαινόμενο της Stephenie Meyer ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη!

Το τρίτο βιβλίο του συναρπαστικού ρομαντικού έπους των βρικολάκων της Stephenie Meyer μεταφέρει με εντυπωσιακό οπτικά τρόπο και ανεπανάληπτα ειδικά εφέ στη μεγάλη οθόνη ο αναγνωρισμένος σκηνοθέτης David Slade.
Τώρα, σε αυτό τον πολυτελή φωτογραφικό οδηγό για την ταινία, ο συγγραφέας των μπεστ-σέλερ, Mark Cotta Vaz, ξεναγεί τους φαν στα παρασκήνια των γυρισμάτων, των τοποθεσιών κ.α. Με πληθώρα έγχρωμων φωτογραφιών, συνεντεύξεις με το σκηνοθέτη, και αποκλειστικές συνεντεύξεις με το καστ, το βιβλίο προσφέρει μια στενή ματιά στην κινηματογραφική διαδικασία και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τις πιο δυνατές μάχες μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων.

Ο συγγραφέας: Ο Mark Cotta Vaz είναι συγγραφέας πολλών µπεστ σέλερ βιβλίων κινηµατογραφικής θεµατολογίας. Έχει γράψει οδηγούς για ταινίες όπως Star Wars, Spiderman, Finding Nemo, The Incredibles, Batman, Eragon, το τηλεοπτικό Lost και πολλά άλλα.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ επίσης από τις Εκδόσεις ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ
Ειδική έκδοση (movie tie-in edition) του τρίτου βιβλίου του Έπους του Λυκόφωτος –Έκλειψη– με εξώφυλλο την αφίσα της ταινίας.
και:
Ειδική έκδοση (movie tie-in edition) του δεύτερου βιβλίου του Έπους του Λυκόφωτος –Νέα Σελήνη– με εξώφυλλο την αφίσα της ταινίας.
Ειδική έκδοση (movie tie-in edition) του πρώτου βιβλίου του Έπους του Λυκόφωτος –Λυκόφως– με εξώφυλλο την αφίσα της ταινίας.
Λυκόφως – Ο Πλήρης Κινηματογραφικός Οδηγός του Mark Cotta Vaz με όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ταινία Λυκόφως.
Νέα Σελήνη – Ο Επίσημος Κινηματογραφικός Οδηγός του Mark Cotta Vaz με όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ταινία Νέα Σελήνη.

Έπαινοι για την Έκλειψη
“Υπνωτίζει και μεταφέρει τον αναγνώστη κατευθείαν μέσα στα πυκνά, βροχερά δάση του Φορκς”.
–People Magazine

“Οι λεγεώνες των αναγνωστών που έχουν μαγευτεί από τις ρομαντικές περιπέτειες της Μπέλλα και του βρικόλακα Έντουαρντ θα καταβροχθίσουν εκστατικοί την τρίτη συνέχεια”.
–Publishers Weekly

“Η τετραλογία της Meyer φλέγεται από την αρχέτυπη θύελλα του ρομαντικού πάθους και το υπερφυσικό στοιχείο δρα πρόσθετα σαν μεθυστικό άρωμα”.
–The New York Times

Η σειρά βιβλίων Το Έπος του Λυκόφωτος έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις παγκοσμίως.

Η Έκλειψη ανοίγει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές