Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Πώς να γίνεις ΔΙΑΣΗΜΟΣ, του Πιτ Τζόνσον

Τίτλος: Πώς να γίνεις ΔΙΑΣΗΜΟΣ
Συγγραφέας: Πιτ Τζόνσον, Αγγλία
Μετάφραση: Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη
Σειρά: Λωτός (από 9 ετών)
Πρώτη έκδοση: Μάρτιος 2010
Σελ.: 192
Τιμή: 9,90€
ISBN: 978-960-453-718-1


Ο Τόμπι είναι αποφασισμένος να γίνει διάσημος. Ξέρει πως έχει ταλέντο και θέλει να το μάθουν όλοι! Μια μέρα παίρνει μέρος, μαζί με την Τζόρτζια, τη φίλη του, σε μια οντισιόν για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μιας τοπικής θεατρικής παράστασης, περιμένοντας τη μεγάλη ευκαιρία. Και τότε έρχεται η καταστροφή… Θα τα καταφέρει, άραγε, να συναντήσει τη δόξα και να γίνει διάσημος;

Μια ξεκαρδιστική ιστορία γεμάτη απρόοπτα και ανατροπές από το βραβευμένο συγγραφέα των βιβλίων ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ και ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΑΡΑΞΙΑΣ.


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο ΠΙΤ ΤΖΟΝΣΟΝ γεννήθηκε το 1956 στο Ουίντσεστερ της Αγγλίας. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ και δίδαξε αγγλικά και θέατρο σε διάφορα γυμνάσια. Επίσης, εργάστηκε ως κριτικός κινηματογράφου στη ραδιοφωνική εκπομπή Radio One του BBC. Επί δέκα χρόνια αλληλογραφούσε με την Ντόντι Σμιθ, συγγραφέα του γνωστού μυθιστορήματος Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας, η οποία τον ενέπνευσε να γίνει συγγραφέας. Το πρώτο του μυθιστόρημα, SECRETS FROM THE SCHOOL UNDERGROUND, το έγραψε παρατηρώντας τους μαθητές του και ζητώντας τους να του δώσουν ιδέες. Το αγαπημένο του θέμα είναι οι ιστορίες τρόμου, γιατί του αρέσει να ξαφνιάζει τους αναγνώστες του.
Έχει γράψει πολλά βιβλία τα οποία έχουν βραβευτεί και μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Μερικά από τα έργα του είναι: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ (Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ), Η ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΠΑ (Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ), AVENGER, PHANTOM FEAR, THE CREEPER, THE GHOST DOG, TRAITOR, THE HERO GAME κ.ά.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα μυθιστορήματά του ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ και ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΑΡΑΞΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές