Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Μάκης Χριστοδουλόπουλος – Λίτσα Γιαγκούση

«Studio Κηφισιά»

Μάκης Χριστοδουλόπουλος – Λίτσα Γιαγκούση

Έναρξη: Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου 2010


Από το Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου 2010, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος συναντά τη Λίτσα Γιαγκούση στο «Studio Κηφισιά» σε έναν ζεστό & άνετο ανακαινισμένο χώρο.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, επιστρέφει ανανεωμένος επιλέγοντας φέτος το «Studio Κηφισιά» (πρώην ΜΠΑΜΠΗΣ) και έχοντας 2 χρόνια απουσίας από τις Αθηναϊκές πίστες είναι έτοιμος για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Η Λίτσα Γιαγκούση, διαθέτει τα χαρακτηριστικά της λαϊκής φωνής, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της μουσικής κάνοντας σημαντικά βήματα στο τραγούδι εδραιώνοντας την στην καρδιά του κόσμου.

Στο σχήμα μαζί τους θα είναι, η Όλγα Βενετσιάνου, ο Αντώνη Κρητικός, ο Χάρης Μερνιέρος καθώς και ένα επιτελείο νέων τραγουδιστών δημιουργώντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με γνωστές επιτυχίες κρατώντας μας συντροφιά μέχρι τις αρχές καλοκαιριού.

Στο βιολί θα είναι ο δεξιοτέχνης Λευτέρης Ζέρβας στη λύρα ο Αντώνης Χαβαδάκης που ταξιδεύοντας μας στην παράδοση, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με show oriental.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Λίτσα Γιαγκούση θα μας ταξιδέψουν σε μια λαϊκή διαδρομή που εδώ και χρόνια πρεσβεύουν για το καλό ελληνικό τραγούδι. Το προσωπικό ρεπερτόριο του Μάκη Χριστοδουλόπουλου με τις γνωστές επιτυχίες (το Προσκλητήριο, Να’ χαν οι Καρδιές Αμπάρες, Φτιάξε μου έναν Καφέ, το Χελιδόνι, Απορώ, Μαραμένη μου γαρδένια, κ.α.) και της Λίτσας Γιαγκούση με το (Χαλάλι σου, Ανεξίτηλα Σημάδια, το Αεροπλάνο, Έλα πάλι απόψε, Μόνο ένα λεπτό, Ζημιά) θα απαρτίζουν ένα πρόγραμμα με αφετηρία την αγάπη των δύο ερμηνευτών για το λαϊκό τραγούδι.

Και επειδή η διασκέδαση δεν έχει ώρα το «Studio Κηφισιά» θα ανοίγει τις πόρτες του από Πέμπτη έως και Σάββατο από τις 22:00 μέχρι νωρίς το πρωί.


«Studio Κηφισιά» (πρώην ΜΠΑΜΠΗΣ)
Όθωνος 26 Κ. Κηφισιά
Τηλέφωνο 210 8013926

Φιάλη ουίσκι: απλό 130€ - σπέσιαλ 150€
Φιάλη κρασί: 65€ ανά 2 άτομα
Menu: 25€ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)
Τιμή ποτού: 10€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές