Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ορέστης Ντάντος: Είναι κι άλλοι σαν κι εμάς - Ακτή live ‘n‘ studio

Τους τελευταίους δυο μήνες, ακούγαμε το demo (και πες στον Χάρο) "θα πάω όταν γουστάρω" από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Μελωδία 99.2 και Freedom 88.9, και πραγματικά είχαμε ενθουσιαστεί. Κι επειδή τα καλά νέα τ' ακολουθούν τα καλύτερα, o πρώτος προσωπικός δίσκος του Ορέστη Νταντου, "Είναι κι άλλοι σαν κι εμάς", κυκλοφορεί από την δισκογραφική Ακτή live ‘n‘ studio (Sony Music), label που είχε φιλοξενήσει τους αδερφούς Κατσιμίχα, τον Ορφέα Περίδη, τον Διονύση Τσακνή, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Σταμάτης Κραουνάκη, την Τάνια Τσανακλίδου, την Ελένη Τσαλιγοπούλου την Αρλέτα και άλλους πολύ σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες. Σήμερα θα μας συστήσει τον Ορέστη Ντάντο, αλλά και την Ευτυχία, τον Σταύρο Σιόλα, την Ελεάννα και την Γεωργία Νταγάκη.

Ο Γιώργος Ανδρέου, καλλιτεχνικός διευθυντής ΑΚΤΗΣ live ’n’studio, δήλωνε πριν λίγο καιρό τα παρακάτω, στο δελτίο τύπου για την νέα Ακτή:
Ο Ορέστης, η Ευτυχία, ο Σταύρος, η Ελεάννα, η Γεωργία, νέα κι ωραία της Ελλάδας παιδιά, ζουν τη μουσική τους περιπέτεια σε μια στιγμή της ελληνικής δισκογραφίας πολύ σκληρή, ιδιαίτερα απαιτητική, δύσκολη κι απρόβλεπτη. Γι’ αυτό κι αποφάσισαν να συνδέσουν ηχογράφηση και ζωντανή μουσική δραστηριότητα, επικοινωνία και έκδοση, άμεση επαφή με το κοινό με ηχογραφημένη καταγραφή των δημιουργιών τους. Έτσι διάλεξαν να ταξιδέψουν με μας, με τη (νέα) ΑΚΤΗ που είναι πια ΑΚΤΗ live’n’studio, να μπουν μαζί μας στην Αργώ, να πιάσουμε το μίτο του παραμυθιού απ’ την αρχή ξανά, να βρούμε το χρυσόμαλλο τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές