Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ο Γιώργος Δημητριάδης στις 14 Δεκέμβρη στο Metropolis Live Stage


O ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
στο METROPOLIS LIVE STAGE
ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΗΒΕΙΑ

"Η συναυλία θα ηχογραφηθεί για να κυκλοφορήσει ο πρώτος μου live δίσκος! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ!"

Την Δευτέρα 14 Δεκέμβρη στις 21.30 στη σκηνή του ΜETROPOLIS Live Stage ο Γιώργος Δημητριάδης μας καλεί να γιορτάσουμε τα 15 χρόνια του στην δισκογραφία.
O Γιώργος ξεκίνησε την δισκογραφική του πορεία το 1987 σαν τραγουδιστής στο δίσκο του Σπύρου Χατζηνικολάου «ΦΥΣΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΟΥ» . Το 1991 γίνεται ο τραγουδιστής των ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩΝ του θρυλικού συγκροτήματος του Παύλου Σιδηρόπουλου και συνεργάζεται μαζί τους ως το 1993. Το 1994 η εταιρία «Μικρός Ήρως» με τον δίσκο «ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑ» συστήνει τον Γιώργο Δημητριάδη ως τραγουδοποιό . Ακολουθεί το album “ΤΕΥΧΟΣ 2» και φέτος έχουν κλείσει 12 χρόνια από το «ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ» που το ακούμε καθημερινά από τις ραδιοφωνικές συχνότητες ,ακριβώς ....σα να μην πέρασε μια μέρα! Ο Δημητριάδης συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με το «ΞΥΠΝΑ ΦΤΑΣΑΜΕ» , «ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ», «ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΠΟΧΗ» , «ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ» και το πρόσφατο «ΣΑΒΒΑΤΟ» που κυκλοφορεί από τον «Μικρό Ήρωα». Ο Γιώργος είναι ένας γνήσιος mod rocker που συνεχίζει να κρατά μια υποδειγματική συνεπή στάση σε αυτούς τους άστατους καιρούς .

Φιλοξενούμενοι του στη γενέθλεια γιορτή θα είναι οι φίλοι και συνοδοιπόροι

ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΜΕΛΟΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΣΤΡΑΤΗ
ΜΥΡΩΝ ΣΤΡΑΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ


Θα τον συνοδεύσουν οι μουσικοί
Κώστας Μιχαλός (ο σιωπηλός εκτελεστής με το χαμόγελο) κιθάρα, Δημήτρης Νίτης (ο είμαι αδερφός σου κι είμαι δίπλα σου) κιθάρα ,Χρήστος Σερενές (ο κασκετοφόρος μάγος) πλήκτρα, Νίκος Βαλιανάτος (ο στόπερ) μπάσο, Θάνος Μιχαηλίδης (ο αμυντικός ογκόλιθος) τύμπανα, Λιάνα Παπαλέξη (η αέρινη)φωνητικά ,Εβίτα Κυριακουλάκη (η αγριόγατα) φωνητικά, Βαγγέλης Κατσαρέλης (Καρότος ) τρομπέτα ,Δημήτρης Καραγιάννης Τενόρο Σαξόφωνο, Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι .
METROPOLIS LIVE STAGE
Πανεπιστημίου & Εμ. Μπενάκη /3ος όροφος Αθήνα
Τηλ .Κρατήσεων 2103306682

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

poli orea mousiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές