Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Αποδράστε στον Βοϊδομάτη με τον Έκφραση 92,4


Μια μοναδική εμπειρία είναι έτοιμος να ζήσει ο Έκφραση 92,4 σε συνεργασία με την εταιρία No limits! Εσείς... είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε;

Μια φθινοπωρινή απόδραση μας περιμένει στην Κόνιτσα και στον ποταμό Βοϊδομάτη. Αν θέλετε να θαυμάσετε την φυσική ομορφιά και το τοπίο, αν είστε διατεθειμένοι να δοκιμάσετε τις αντοχές σας κάνοντας rafting δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή!

Ο Έκφραση 92,4 και η παρέα του την

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

αναχωρεί για τον παράδεισο της Ηπείρου... Rafting 29 Νοεμβρίου με τον Έκφραση 92, 4fm γιατί απλά... η περιπέτεια κυλάει στις φλέβες μας!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 2310 539101 και ώρες 10:00 με 16:00 Δευτέρα – Παρασκευή.

Με την υποστήριξη των Κατασκηνώσεων Σκούρας.



Rafting σε Βοϊδομάτη

Η διαδρομή περνάει από το καταπράσινο φαράγγι του Βοϊδομάτη, διαπλέοντας 6 km στην καρδιά του Εθνικού δρυμού Βίκου-Αώου. Τα νερά του Βοϊδομάτη είναι πόσιμα και θεωρούνται τα καθαρότερα της Ευρώπης. Η διαδρομή θεωρείται ιδανική για αρχαρίους. Στο μέσο της διαδρομής, γίνεται στάση στις όχθες του Βοϊδομάτη και επίσκεψη στην Μονή των Αγίων Αναργύρων.
Κατά την διάρκεια της κατάβασης, συντροφεύουν τις βάρκες, νεροκότσυφες, με συνεχείς «χαμηλές πτήσεις» πάνω από το νερό. Τα χρώματα και οι εικόνες του ποταμού και του φυσικού περιβάλλοντος, συνοδεύουν για καιρό, όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την δραστηριότητα. Πόσο μάλλον, που λίγο πριν τον τερματισμό, στο πιο εντυπωσιακό «πέρασμα» της κατάβασης, ο κυρ-Παναγιώτης θα αποθανατίσει την στιγμή σε φωτογραφίες που θα σας την θυμίζουν για πάντα.

Σημείο συνάντησης:
Βάση της No Limits AE στον Βοϊδομάτη, 12 km από την Κόνιτσα στον δρόμο προς Ιωάννινα

Αφετηρία:
Γέφυρα Αρίστης

Τερματισμός:
Βάση No Limits στην γέφυρα Κλειδωνιάς

Διάρκεια κατάβασης:
1 ½ ώρα

Συνολική διάρκεια δραστηριότητας:
3 ώρες

Βαθμός δυσκολίας:
II - ΙΙΙ ανάλογα με την ροή του ποταμού

Μήκος διαδρομής:
6 km

Απαιτούμενη εμπειρία:
Μικρή έως ελάχιστη

Απαιτούμενη φυσική κατάσταση:
Αδιάφορη

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου:
Μία πετσέτα, ένα δεύτερο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια (τα οποία θα βραχούν) και το μαγιό σας. Για όσους φορούν γυαλιά, απαιτείται σχοινάκι ασφαλείας, ενώ μπορείτε να φέρετε αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή ή κάμερα (όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν).

Εμείς σας παρέχουμε:
Την βάρκα με τον εξοπλισμό της (κουπιά κλπ.) και τον Οδηγό ποταμού ειδική στολή και κάλτσες neoprene για προστασία από το κρύο κράνος και σωσίβιο για την ασφάλειά σας, τη μετακίνηση από και προς το σημείο συνάντησης και ελαφρύ γεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές