Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

«Μπαµπά, τι είναι το σεξ; …και άλλες ιστορίες οικογενειακής τρέλας», του Κώστα Στοφόρου

Το βιβλίο, «Μπαµπά, τι είναι το σεξ; …και άλλες ιστορίες οικογενειακής τρέλας» του Κώστα Στοφόρου, κυκλοφορεί στις 4 Μαΐου 2009 από τις εκδόσεις Κριτική, στην σειρά: ∆ίπλα στο παιδί.


Λίγα λόγια για την σειρά:

Η επιτυχημένη σειρά "∆ίπλα στο παιδί" θα σας βοηθήσει να αντιµετωπίσετε τις δυσκολίες που συνεπάγεται ο ρόλος του γονιού, ώστε να προσφέρετε στο παιδί σας τη στήριξη, τη σιγουριά και την καθοδήγηση που τόσο έχει ανάγκη.


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Πώς να µιλήσουµε στα παιδιά για το σεξ; Πώς θ’ αντιµετωπίσουµε την εισβολή της τηλεόρασης στο σπίτι µας; Αλλά και τι πρέπει να γνωρίζουµε για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο; Ο Κώστας Στοφόρος, γνωστός δηµοσιογράφος και… ευτυχής πατέρας τριών παιδιών στο τρίτο Ηµερολόγιό του προσεγγίζει θέµατα της καθηµερινότητας. Με αµεσότητα, σπαρταριστούς διαλόγους και αρκετή δόση χιούµορ δίνει πολύτιµες συµβουλές για σηµαντικά ζητήµατα, όπως η σχέση ανάµεσα στ’ αδέλφια και η αντιµετώπιση της ζήλιας. Εξηγεί πώς η σχέση µε τη γιαγιά και τον παππού θα γίνει πιο αρµονική και γιατί η Ζωρζ Σαρή µιλά για την «υπό κατάργησιν γιαγιά».
Ακόµη:
• Πώς ν’ αξιοποιήσετε ευχάριστα και δηµιουργικά τον ελεύθερο χρόνο µε την οικογένειά σας.
• Πώς ν’ απολαύσετε το σαββατοκύριακο χωρίς άγχος.
• Πώς να οργανώσετε τις διακοπές σας.
• Πώς να κάνετε τα πιο επιτυχηµένα παιδικά πάρτι.
Στο βιβλίο θα βρείτε διευθύνσεις συµβουλευτικών φορέων για το παιδί και την οικογένεια, χρήσιµες ιστοσελίδες, καθώς και αναφορές σε βιβλία για περαιτέρω µελέτη.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Κώστας Στοφόρος σπούδασε οικονοµικά, κινηµατογράφο και δηµοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε όλα τα µεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Συνεργάζεται µε τα περιοδικά Παιδί & Νέοι Γονείς και Votre Beauté, όπου είναι υπεύθυνος για θέµατα βιβλίου. Είναι συγγραφέας των βιβλίων Γονείς για πρώτη φορά, (εκδ. Κριτική), Όποιος αγαπάει (εκ)παιδεύει (εκδ. Κριτική), Μια εύθραυστη εποχή, Κυνηγότοποι (εκδ. Αίολος), Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα νησί (εκδ. Λωτός), του λευκώµατος Ίµβρος σε συνεργασία µε τη φωτογράφο Ολυµπία Κρασαγάκη (εκδ. Καστανιώτης), καθώς και του παραµυθιού Η Φιφή, ο Πίπης ή πώς το πράσινο γύρισε στην πόλη (έκδοση του ΥΠΕΧ ∆Ε).

1 σχόλιο:

kostasst είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την παρουσάιση. Για ό,τι χρειαστείτε είμαι στη διάθεσή σας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές