Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Mad in Metro

Το δεύτερο τεύχος της Mad in Metro κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.

Η αμιγώς μουσική & νεανική free press εφημερίδα επιστρέφει με πλούσιο υλικό και τα τελευταία μουσικά νέα. Μετά την επιτυχία του 1ου τεύχους και την θερμή υποδοχή του από το μουσικόφιλο κοινό, η «Mad in Μetrο», η πρώτη δωρεάν εφημερίδα για τη μουσική, πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τεύχος της στις αρχές Απριλίου.

Στις σελίδες της δεύτερης «Mad in Μetrο» φιλοξενούνται πρόσωπα, θέματα από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, ειδήσεις από τον κόσμο της showbiz και ό,τι πιο hot παίζει στη μουσική επικαιρότητα! Πιο συγκεκριμένα οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μεταξύ άλλων ένα αφιέρωμα στα μεγαλύτερα συγκροτήματα που πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή στο μουσικό πλανήτη, τα 12 points που εξηγούν το φαινόμενο «Σάκης Ρουβάς» γραμμένα από 12 προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, ένα αφιέρωμα στην bigger than ever σύγχρονη ελληνική ποπ σκηνή, τους πολλά υποσχόμενους Γιώργο Σαμπάνη και Μύρωνα Στρατή να δίνουν συνέντευξη ο ένας στο άλλον, ειδικό "Do It Yourself" manual για επίδοξους Djs, την Μάρω Λύτρα σε μια «θάρρος ή αλήθεια» συνέντευξη και πολλά ακόμα θέματα για την πόλη και το urban lifestyle από graffiti μέχρι τις καλύτερες αγορές μέσα στην κρίση! Για του λόγου του αληθές, το ρόλο του "ξεναγού" στις σελίδες της πρώτης μουσικής free press εφημερίδας αναλαμβάνουν τα σκίτσα που σχεδίασε ο πασίγνωστος street artist b. αποκλειστικά για την Mad In Metro!

Θυμίζουμε ότι η «Mad in Μetrο» είναι δημιούργημα της στρατηγικής συνεργασίας της Metro, της μεγαλύτερης και ταχύτερα αναπτυσσόμενης εφημερίδας στον κόσμο, με το μουσικό νεανικό κανάλι Mad.

Η «Μad in Μetro» θα κυκλοφορήσει σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο και Λάρισα μέσω σταθερών προθηκών, σε κεντρικά εμπορικά σημεία των συγκεκριμένων πόλεων, σε καταστήματα «GOODY’S», «FLOCAFE», «STARBUCKS», «METROPOLIS», στο «ALLOU FUN PARK» καθώς και σε άλλα cafes και εστιατόρια της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές