Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Η INTERAMERICAN και οι Γιατροί του Κόσμου στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της INTERAMERICAN με τους Γιατρούς του Κόσμου, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα επίσκεψη στελεχών της INTERAMERICAN, κλιμακίου των Γιατρών του Κόσμου και ιατρού του Medisystem στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, με σκοπό των εμβολιασμό των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί συνέχεια του προγράμματος των Γιατρών του Κόσμου που στηρίζει χορηγικά η INTERAMERICAN. Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN σε συνεργασία με το EUREKO ACHMEA FOUNDATION, κοινωφελές ίδρυμα της EUREKO, έχει διαθέσει 75.000€ για την υποστήριξη του Ανοιχτού Πολυιατρείου Αθηνών των Γιατρών του Κόσμου. Με το ποσόν αυτό οι Γιατροί του Κόσμου έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας σε παιδιά μεταναστών, ρομά και άπορων οικογενειών.

Στον τομέα της φροντίδας της υγείας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει έως σήμερα αξιοσημείωτη δραστηριότητα, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής». Η συνεργασία της εταιρείας με τους Γιατρούς του Κόσμου αποτελεί βασικό τομέα ανάληψης πρωτοβουλιών μέσα από μια τόσο σημαντική συνεργασία με έναν οργανισμό που επιτελεί αναγνωρισμένα σημαντικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές