Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Mad4Bands Nokia Contest 2008

Mad4Bands Nokia Contest 2008

O διαγωνισμός για την ανάδειξη νέων συγκροτημάτων ξεκίνησε!

Αre U mad for bands?

Ο διαγωνισμός “Mad4Bands” που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από το Mad με αποκλειστικό χορηγό τη NOKIA και στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση νέων συγκροτημάτων μόλις ξεκίνησε!

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι τις 08/02/09 είτε να στείλουν το demo τους στα γραφεία του Mad στην Παλλήνη ή να το ανεβάσουν στο http://www.mad.tv/microsites/mad4bands/08/ μαζί με ένα βιογραφικό του συγκροτήματος, φωτογραφία και την απαραίτητη φόρμα συμμετοχής.

Από τις 09/01/09 και μέχρι τη λήξη υποβολής των συμμετοχών (08/02/09), το κοινό και η κριτική επιτροπή θα ψηφίζουν και τελικά θα επιλέξουν τα 10 συγκροτήματα που θα προχωρήσουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Nα αναφέρουμε ότι η κριτική επιτροπή της φετινής διοργάνωσης απαρτίζεται από τους: Ειρήνη Δούκα-μέλος του συγκροτήματος των C:Real, Άλεξ Καββαδίας-μέλος του συγκροτήματος των Matisse, Νίκο Μπιτζένη-μέλος του συγκροτήματος των ΜΙCRO, Μηδενιστή και Δημήτρη Κανελλόπουλο-δημοσιογράφο στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Η έναρξη του διαγωνισμού δόθηκε την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στο Koo-Κoo Club όπου και πραγματοποιήθηκε το πρώτο event του Mad4Bands Nokia Contest 2008. Τη βραδιά παρουσίασε η Λυδία Παπαϊωάννου και εμφανίστηκαν live οι νικητές του πρώτου Mad4bands contest, «3 Ευχές» και οι: Cyanna, Professional Sinnerz & Incognia.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία μέσω του NOKIA music corner να δουν από κοντά μερικές από τις νέες συσκευές ΝΟΚΙΑ και ειδικότερα να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και λειτουργίες του Nokia 5220 XpressMusic και Nokia 5320 XpressMusic.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού συντονιστείτε στo Mad TV, το Mad Radio 106,2 και το http://www.mad.tv/microsites/mad4bands/08/

Mad4Bands Nokia Contest 2008.

«Η νέα μουσική είναι εδώ! Ανακαλύψτε τη μέσα από το Mad4bands!»

Connect to music.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές