Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

«Ο Αλχημιστής», του Μάικλ Σκοτ

Ο Αλχημιστής - Τα Μυστικά του Αθάνατου ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΛΑΜΕΛ

ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η αλήθεια: ο Νίκολας Φλαμέλ γεννήθηκε στο Παρίσι στις 28 Σεπτεμβρίου του 1330. Σχεδόν επτακόσια χρόνια αργότερα, αναγνωρίστηκε ως ο μεγαλύτερος αλχημιστής της εποχής του. Λέγεται ότι ανακάλυψε το μυστικό της αιωνιότητας. Τα αρχεία δείχνουν ότι πέθανε το 1418. Ο τάφος του, όμως, βρέθηκε κενός.

Ο θρύλος: ο Νίκολας Φλαμέλ ζει χάρη στο ελιξίριο που παρασκευάζει εδώ και αιώνες. Το μυστικό της αιωνιότητας είναι κρυμμένο στο Βιβλίο του Αβραάμ του Μάγου, το πιο ισχυρό βιβλίο που υπήρξε ποτέ, ικανό να καταστρέψει τον κόσμο. Κι αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει ο Δόκτωρ Τζι: να το κλέψει και να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Αν η προφητεία είναι σωστή, η Σόφι και ο Τζος Νιούμαν είναι οι μοναδικοί που έχουν τη δύναμη να σώσουν τον κόσμο. Κι αυτό γιατί…

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ!



Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο ΜΑΪΚΛ ΣΚΟΤ γεννήθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όπου ζει και εργάζεται. Έχοντας ξεκινήσει τη συγγραφική καριέρα του πριν από περίπου είκοσι πέντε χρόνια, σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους και πολυγραφότατους συγγραφείς της πατρίδας του. Με εκατό και πλέον τίτλους στο ενεργητικό του, τα βιβλία του κυκλοφορούν σε περισσότερες από είκοσι χώρες και σε δεκαπέντε γλώσσες, ενώ του έχει απονεμηθεί δικαίως ο τίτλος «ο βασιλιάς τη φαντασίας». Το βιβλίο Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ - ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΛΑΜΕΛ ήταν υποψήφιο για τα Βραβεία Irish Book of the Year 2008, Cybills 2008 και CBI Bisto Book of the Year 2008. Τα δικαιώματα για την έκδοσή του έχουν αγοραστεί από εκδοτικούς οίκους τριάντα τριών χωρών. Σύντομα, πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές