Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Ακαδημία ποδοσφαίρου

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μια νέα σειρά βιβλίων για παιδιά

Από τις εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κυκλοφόρησε μια νέα σειρά βιβλίων για παιδιά με τίτλο: «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ».

Ποδόσφαιρο είναι η πάλη για τη νίκη, τα γκολ, η ελπίδα, η σκληρή προπόνηση, τα όνειρα... Είναι κι άλλα πολλά ακόμα.... Είσαι έτοιμος ν’ ακολουθήσεις τον Μάρτιν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου και να μοιραστείς μαζί του τις χαρές και τις λύπες του; Εμπρός, λοιπόν!

Τα πρώτα βιβλία της σειράς είναι :

1. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ
2. ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

του Jacques Lindecker



«Ο δρόμος για τη δόξα»

Ο Μάρτιν δεν κρατιέται! Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Θα μπει στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ρασίνγκ και θα γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Επιτέλους, όλη τη μέρα θα παίζει ποδόσφαιρο. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ –μόνο ποδόσφαιρο!
Όμως, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Αυστηρή πειθαρχία, σκληρή προπόνηση, μαθήματα και... ανταγωνισμός. Στους είκοσι μαθητές, μόνο δεκαπέντε θα μείνουν στο τέλος του μήνα. Μόνο δεκαπέντε θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τον όνειρό τους. Θα είναι κι ο Μάρτιν μέσα σ’ αυτούς;


«Δυο εισιτήρια για το όνειρο»

Επιστρέφοντας στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, ο Μάρτιν γνωρίζει μια πολύ πλούσια οικογένεια και γοητεύεται από την άνεση με την οποία ζουν αλλά και τον τρόπο που κερδίζουν τα λεφτά τους απαντώντας σε διαγωνισμούς περιοδικών! Όταν του προτείνουν, λοιπόν, να συμμετάσχει σ’ ένα διαγωνισμό που έχει για πρώτο βραβείο δυο εισιτήρια για τους τελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου, ξεχνάει τις υποχρεώσεις του στην Ακαδημία, ξεχνάει και τους φίλους του και πέφτει με τα μούτρα στην αναζήτηση των σωστών απαντήσεων.
Όμως, οι μάσκες γρήγορα πέφτουν και ο Μάρτιν μένει μόνος και προδομένος. Πώς θα αντιδράσει ο τρομερός κύριος Ρεϊμόν, ο διευθυντής της Ακαδημίας, στην ασυνέπεια και στα ψέματα που του λέει ο Μάρτιν; Κι οι φίλοι του –αυτοί που έχει προδώσει για τον διαγωνισμό-, θα του παρασταθούν άραγε ή θα τον εγκαταλείψουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές