Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Eurovision 2008: Απόψε η Καλομοίρα στον ημιτελικό


Απόψε στις 10 το βράδυ, θα μεταδοθεί από την ΝΕΤ τηλεοπτικά και από το Δεύτερο Πρόγραμμα ραδιοφωνικά ο πρώτος ημιτελικός για την Eurovision 2008. Η Καλομοίρα θα παρουσιαστεί 19η και όλοι ελπίζουμε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό με το τραγούδι "My Secret Combination". Οι παρουσιαστές στο Βελιγράδι είναι η Nina Radulovic και ο Jovan Radomir και την ελληνική παρουσίαση στη ΝΕΤ έχουν αναλάβει οι αδερφές Μαγγίρα.

Οι χώρες που διαγωνίζονται στον πρώτο ημιτελικό, είναι οι: Μαυροβούνιο, Ισραήλ, Εσθονία, Μολδαβία, Σαν Μαρίνο, Βέλγιο, Αζερμπαϊτζάν, Σλοβενία, Νορβηγία, Πολωνία, Ιρλανδία, Ανδόρα, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Αρμενία, Ολλανδία, Φινλανδία, Ρουμανία, Ρωσία, Ελλάδα.

Την Πέμπτη 22 Μαΐου γίνεται ο δεύτερος ημιτελικός και θα διαγωνιστούν οι παρακάτω χώρες: Ισλανδία, Σουηδία, Τουρκία, Ουκρανία, Λιθουανία, Αλβανία, Ελβετία, Τσεχία, Λευκορωσία, Λετονία, Κροατία, Βουλγαρία, Δανία, Γεωργία, Ουγγαρία, Μάλτα, Κύπρος, ΠΓΔΜ και Πορτογαλία.

Ο τελικός της Eurovision 2008 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαΐου και οι χώρες που έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους είναι οι "big four" Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία και η φετινή διοργανώτρια Σερβία.

Ο διαγωνισμός θα μεταδίδεται ζωντανά και στο ίντερνετ στη διεύθυνση http://eurovision.ert.gr/el/eurovision.tv-live.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές